top of page

Silje Bjørnholt

Yogalærer

Silje har undervist yoga i 13 år, og har praktisert siden studiedagene på Blindern i 20-årene da en vond rygg penset henne inn på yoga. Yoga har siden blitt til en livsstil og en essensiell del av livet. Hun har over 800 timer Teacher Traning bak seg, og skal ta en ny utdannelse i YogaSomatics, 250 t, det neste året (les mer om bakgrunnen hennes på www.siljebjornholt.com).


Fokuset på dyp pust er noe av det som best kjennetegner Siljes yogatimer, og hennes rolige stemme, behagelige yogatunes i bakgrunnen & synkronisering av pust og bevegelse, er med på å gjøre timene hennes til en meditativ, somatisk opplevelse.

Som alltid ønsker Silje å inspirere deg til å lytte innover til læreren som bor i deg selv, så du vil bli oppfordret til å praktisere yoga ut i fra ditt nivå og din dagsform.

Hun ønsker å guide og inspirere andre når hun underviser slik at vi kan kjenne yogaens kraft også utenom matta og ta med oss praksisen vår ut i livet.


(I tillegg til å undervise på MamaYoga i høst, holder Silje også ukentlige kurs i YogaCore & dynamisk yoga på Oslo Yoga på Sagene).

41278753

Silje Bjørnholt
bottom of page