top of page
Online trening for gravide

MamaYoga Online

Med MamaYoga Online kan du gjøre yoga hvor du vil, når du vil og så ofte du vil! Vi har også stor variasjon i lengde og temaer på videoene vi har laget slik at du også kan benytte deg av forskjellige videoer ut i fra behov, men også ut i fra tiden du har til rådighet.

Du får tilgang i en kalendermåned og dersom du melder deg på sent i måneden og ønsker tilgang noe i neste måned også så kan du kontakte oss på post@mamayoga.no for å forlenge kursperioden noe.

Start kurs nå!

Her kommer du direkte inn på denne månedens kurs.

Treningsøvelser i graviditet

GravidYoga Online

Melder du deg på GravidYoga Online får du tilgang på alle videoer som er innen alle våre kategorier av gravidyoga i den kalendermåneden som online-kurset gjelder.

 

Vi har lagt ut hele timer med hovedfokus på enten styrke (Gravid Styrke), lett styrke og oppmykning (Gravid Myk) eller kjernen (Gravid Pilates). I tillegg har vi lagt ut noen mini-kurs, kortere tematimer og noen rene avspenninger.

Trening fram mot fødsel

FødselsYoga Online

Melder du deg på FødselsYoga Online får du tilgang på alle videoer som er relevante i forhold til fødsel i den kalendermåneden som online-kurset gjelder.

 

Vi har lagt ut et fullverdig FødselsYoga Online kurs som også inneholder en Partnertime. I tillegg har vi lagt ut kortere tematimer, noen foredragsliknende sekvenser for deg som skal føde, en lydfil med FødselsPusten og noen rene avspenninger.

Trening for mor og baby

BarselYoga Online

Melder du deg på BarselYoga Online får du tilgang på alle videoer som er innen alle våre kategorier av barselyoga i den kalendermåneden som online-kurset gjelder. 

 

Vi har lagt ut og fortsetter å legge ut hele timer med hovedfokus på enten styrke, lett styrke og oppmykning eller ro. I tillegg legger vi ut kortere tematimer og noen rene avspenninger. Du får tilgang på timer du kan gjøre sammen med din baby pluss timer som du eventuelt også kan gjøre når du har litt tid alene.

bottom of page