top of page

Acerca de

Yoga for gravide Oslo

Våre kurslokaler

MamaYoga tilbyr trygg trening i perioden før og etter fødsel. I begge våre lokaler underviser vi GravidYoga, FødselsYoga og BarselYoga.

Grünerløkka

Lokalet på Grünerløkka er lyst, luftig og innbydende. Det er stor takhøyde, og yogasalen har lys fra vinduer i to ender av rommet med store vinduer ut mot beplantet bakgård. Det er god plass til 20 deltakere eller 12 mødre med babyer. Vi har også omkledningsrom og alt som trengs av yogautstyr. 

 

Adkomst: Lokalet ligger sentralt på Grünerløkka i Helgesens gate 17, rett inn fra Thorvald Meyers gate og rett ved siden av Deli de Luca. Se kart.

Yogalokale, Grünerløkka

Sagene

I Yogarommet på Sagene har vi plass til 20 deltakere eller 12 mødre med babyer. Det er god takhøyde, godt inneklima og mye naturlig lys fra vinduene ut mot den stille gata. Før eller etter timen kan du nyte forfriskninger i Nazar kafé ved inngangen til Samfunnshuset.

 

Adkomst: Samfunnshuset ligger på skrå over gaten for Sagene kirke. Buss 20, 34, 37 og 54 stopper rett ved. Det er gode parkeringsmuligheter i Uelands gate, 100 m. unna. Adressen er Kristiansandsgate 2, se kart.

Yogalokale, Sagene
bottom of page