top of page
Trygg trening graviditet

Hva er GravidYoga?

Vår målsetning er å gi deg et velgjørende pusterom i hverdagen og nyttige redskaper som kan øke din livskvalitet i en fase hvor kroppen går gjennom store forandringer.
 
Vårt differensierte kurstilbud gjør at vi kan møte kvinners forskjellige behov i alle faser av svangerskapet. Hos oss vil du alltid kunne finne et kurs som er tilpasset deg, også selv om dine behov endres underveis. 

GravidYoga er kurs for andre og tredje trimester av svangerskapet og er du i god form kan du følge dem helt frem til du føder. Du trenger ingen tidligere erfaring med verken yoga eller Pilates for å delta på kursene.

ET UNIKT KURSTILBUD FOR KOMMENDE MAMAS

Gravid Styrke

Gravid Styrke

Gravid Styrke er vår mest fysisk aktive yogatime for gravide. Kurset passer for deg som ønsker å bruke yoga som styrketrening gjennom svangerskapet.
 
Vi har fokus på yogaøvelser som er tilpasset den gravide kroppens behov for styrke og fleksibilitet. Timen inneholder flytsekvenser, styrkende yogastillinger, men også yogastillinger for oppmykning og spenningsfrigjøring.
 
Hver Gravid Styrke time avsluttes med en deilig avspenning fordi vi vet hvor fantastisk det er med avspenning etter å ha tatt seg ut fysisk. Da får du hvile og kjenne mykheten og roen i kroppen og i øyeblikket. Du får landet skikkelig på matta, i deg selv og sammen med barnet i magen.

Gravid Core

Ivareta kroppen som gravid og gjør restitusjonen etter fødsel lettere!

Gravid Core gir deg en trygg og effektiv oppbygging av kjernen når du går gravid og når du jobber med dette som gravid så blir det enklere å komme tilbake i form igjen etter graviditeten og fødsel.

 

I graviditeten forskyves vekten fremover etter hvert som magen vokser og det skapes ekstra belastning på ryggsøylen og bekkenet. God kroppsholdning krever styrket kjernemuskulatur og det er fint å vedlikeholde kjernen også under svangerskapet.

Gravid Core
Gravid Myk

Gravid Myk

En deilig og oppløftende time for deg som er gravid i andre eller tredje trimester og ønsker en moderat styrkende yogatime.

 

Kurset er balansert i sitt fokus på både de styrkende og de avspennende yogaøvelsene og dersom du har moderate bekkenplager tilrettelegger vi med øvelser tilpasset dine behov.

 

Den fysiske intensiteten er mindre enn på Gravid Styrke og avspenningen på slutten av timen er lengre, men fokuset for timen er fortsatt å holde kroppen sterk og i god form i svangerskapet.

GravidYoga Dagtid

GravidYoga Dagtid er timer for deg som er gravid og har anledning til å gjøre yoga på dagen. Timene inneholder både styrkende yogastillinger og yogastillinger for oppmykning og spenningsfrigjøring.
 
Mange gravide opplever at de blir trette og slitne på ettermiddagen og kvelden og da kan det å gjøre yoga på dagen fungere ekstra bra både fordi tidspunktet passer godt, men også fordi det kan gi ekstra overskudd til tiden etter yogatimen.
 
Det å gjøre yoga på dagen gir deg virkelig muligheten til å kjenne på effekten av yoga hele resten av dagen, ettermiddagen og kvelden!

GravidYoga Dagtid

STYRKET KVINNE - AVSPENT MAMMA

bottom of page