top of page
Trening etter fødsel

Hva er BarselYoga?

Vår målsetning med barselkursene er at dette skal bli en deilig aktivitet både for deg og din baby som dere kan delta på sammen! 
 
Disse kursene er for deg som har født og er i barselpermisjon. 
Anbefalt minstealder på barnet er 6-8 uker. Opplever du at både du og babyen er klar for å komme i gang tidligere, så ta kontakt på post@mamayoga.no slik at vi kan veilede deg direkte. Vi har hatt deltakere som har startet tidligere som har fått masse ut av kurset, så det er helt klart mulig.

 

 Du kan delta på barselyoga fram til barnet begynner å krabbe eller begynner å få stor bevegelsesradius.
 
I timene vektlegger vi øvelser som styrker bekkenbunn, mage og rygg til støtte for den viktige restitueringsprosessen etter svangerskap og fødsel. Det er ingen forutsetning at du har gått på yoga tidligere for å kunne bli med på våre barselkurs.

Barsel Core

Fra ca. seks-åtte uker etter fødselen er det fint å starte aktiv gjenoppbygging av mage -og bekkenbunnen etter graviditet og fødsel, derfor har vi mye fokus på dette på Barsel Core.

 

Vi jobber mye med å styrke kjernemuskulaturen spesifikt, kroppen generelt samt å løse opp spenninger i rygg, skuldre og nakke. Øvelsene varierer fra lette og rolige til litt mer fysisk krevende for mor.
 
I vår todeling av barselyogakurs så er dette den timen med mest fokus på opptrening av kjernemuskulaturen. På slutten av hver time er det satt av 20 minutter til deilig babymassasje som gir mor & baby god anledning til å ha tett og nær kommunikasjon.
 
En nydelig time der du virkelig får tid til å fokusere på å bygge opp kjernen etter svangerskap & fødsel! 

Barsel Styrke

Barsel Styrke er en fysisk aktiv yogatime for kvinner i barsel. Dette er klassen for deg som ønsker å komme skikkelig i gang med kroppen igjen etter svangerskap og fødsel.
 
Timen inneholder mest styrkende yogastillinger, men også yogastillinger for oppmykning og spenningsfrigjøring. Vi har hovedfokus på styrketrening av rygg, mage og bekkenbunn og legger inn noen oppmykende øvelser for de områdene som ofte blir ømme og stive, spesielt nakke og skuldre. På slutten av hver time er det satt av 20 minutter til deilig babymassasje som gir mor & baby god anledning til å ha tett og nær kommunikasjon.
 
Denne timen er en kraftfull måte å styrke kroppen på samtidig som du koser deg sammen med babyen din!
 

 

130907FSF613.jpg
130907FSF599.jpg
bottom of page