top of page

Våre yogalærere

Våre dyktige yogalærere har til sammen mange tiårs erfaring fra undervisning i gravidyoga, fødselsforberedelser og barselyoga. Vår spesialiserte kunnskap gir deg trygghet som gravid og som fersk mamma.

Kine Bruksås

Kine Bruksås

Eier & Yogalærer

Gjennom mitt arbeid med yoga lar jeg meg stadig fascinere av kroppen og sinnets evne til å omstille seg. Når kvinnen bærer fram et nytt liv kommer dette ekstra tydelig fram både under graviditet, fødsel og i barseltiden.

Ingeborg Prestkvern

Ingeborg Prestkvern

Yogalærer

Gjennom den erfaringen jeg har tilegnet meg ønsker jeg å hjelpe gravide til å styrke kroppen og nervesystemet slik at graviditeten og barselperioden skal bli best mulig. Jeg ønsker at den gravide skal få god kontakt med sin egen kropp slik at de er godt forberedt til fødsel både kroppslig og mentalt. Jeg underviser med hjertet og ydmykhet og med respekt for hver enkelt ønsker jeg at deltakerne skal oppleve økt tilstedeværelse.

Jannicke Wiel

Jannicke Wiel

YogaLærer

Gjennom et aktivt yogaliv inkludert et svangerskap med bekkenlåsning, og erfaring med yoga til oppbygging av kroppen etter fødsel, har jeg et rikt repertoar av øvelser som gir styrke, avspenning, inspirasjon og selvinnsikt til kvinnen gjennom ulike faser av svangerskap, fødsel, barseltid og mammaliv.

Silje Bjørnholt

Silje Bjørnholt

Yogalærer

Etter å ha blitt mamma selv til min skjønne datter Luca for 2 år siden, har praksisen min endret seg litt, og det har vært fint å kjenne hvordan yoga er en levende praksis som forandrer seg og tilpasser seg oss gjennom livets mange sykluser og forandringer. Yoga er heller ikke nødvendigvis noe som kun skjer på matta. Pusteøvelser når du er ute å triller, en dybdeavspenning når du ligger i senga ved siden av din sovende babis, å balansere i treet mens du pusser tennene eller å være helt tilstede mens du trasker til jobb…Dette er også yoga.

Anette H. Åsheim

Anette H. Åsheim

Yogalærer

Jeg ønsker å se hver eneste elev og deres behov slik at jeg kan skape en variert time ut i fra dette. Uansett form eller energinivå, så finnes det noe for alle.

Sees på matten, mamas!

bottom of page