top of page

Anette H. Åsheim

Yogalærer

Husk, det er ikke du som skal tilpasse deg yogaen, det er yogaen som skal tilpasses deg. Svangerskap og baresltid kan derfor gi deg et nytt perspektiv på trening og yoga, for man lærer å lytte til seg selv og sin kropp, og som resultat skapes en trygg og moden praksis.


Mitt mål er å skape en trygg atmosfære hvor mor kan lande i seg selv, få kontakt med pusten, styrke kropp og sinn. I barselyogaen har jeg med dette for mor, samtidig som barnet inkluderes med sang, lek og deilig babymassasje.


Anette oppdaget yoga og pustens kraft allerede i barne- og ungdomsårene gjennom sang og stemmebruk, og gjennom den spirituelle tilstedeværelsen i forbindelse med sitt utøvende arbeid i musikken. Denne veien ledet henne intuitivt til en asanapraksis. Anette har brukt asanas og pranayama i sin undervisning i sang og stemmebruk i en årrekke, noe som videre ledet henne til studier i vinyasa yoga i 2014 og restorative yoga i 2017 ved Yoga Vida, Manhattan. Anette tok Oslo Yogas barselyogautdannelse i 2018 og barneyogautdannelse i 2019. I tillegg til å undervise hos herlige MamaYoga jobber hun som freelance vokalist og driver Løkka Yoga sammen med Kine Bruksås.

94854888

Anette H. Åsheim
bottom of page