top of page
Yoga girls_edited_edited_edited_edited_edited.png
LOGOP GJENNOMSIKTIG.png

HJERTELIG VELKOMMEN!

Høsten 2024 starter vi med yoga i hjertet av Kragerø. Vi ønsker å være et inkluderende yogastudio med fokus på å skape et fellesskap for alle som elsker yoga, er nysgjerrig på yoga eller bare søker en litt annerledes måte å bruke kropp og sinn. Vi har som målsetning å sette opp et så bredt utvalg av kurs, pop-up timer og workshops at alle vil føle seg velkomne hos oss.

Kragerø Yoga tilbyr følgende ukentlige kurs:
Avspennings Yoga, Rolig Yoga, Myk Yoga, Core Yoga, Styrke Yoga, Ashtanga Yoga & Gravid Yoga. Mer informasjon i kursbeskrivelsene nedenfor.

Du kan låne yogamatte og utstyr eller ta med ditt eget. 

Du kan ha lang erfaring med yoga eller være nybegynner. Vi ønsker å skape et kurstilbud der du kan få det ut av yogatimen som du aller mest trenger!

130309FSF067_edited.jpg

HVILENDE  Y O G A

RO, AVSPENNING & HVILE

Her lærer du nyttige teknikker for å oppnå anspenthet. En myk og helhetlig praksis med rolige bevegelser. Vi har fokus på yoga som fjerne spenninger og roer ned. Vi avslutter timen med en lengre dybdeavspenning. 

Dette er et roe-ned kurs for deg som trenger en skikkelig pause i hverdagen! 

75 minutter

130309FSF031_edited.jpg

DYNAMISK  Y O G A
CORE

SIRKULASJON, SPENNINGSFRIGJØRING & VELVÆRE.

Vi starter med en rolig stund før vi beveger kroppen med fokus på myke bevegelser i takt med pusten. Vi bruker mye sittende og firbentstående stillinger pluss noen myke flytsekvenser stående.

Dette er en moderat aktiv yogatime der innledning og avslutning har fokus på å ro og hvile, mens vi har en mer aktiv midtre del av timen.

75 minutter

Meld deg på MYK YOGA
130309FSF052_edited.jpg

DYNAMISK YOGA

KRAFT, BEVEGELSE & CORE

Vi starter med en rolig stund, får kroppen i gang og jobber oss gjennom et program av både flytsekvenser og statisk styrkende stillinger før vi lander det hele i en kort, men nydelig avspenning.

Dette er en aktiv og fysisk time med mange stående stillinger og fokus på yoga som bygger styrke.

75 minutter

Meld deg på STYRKE YOGA
130907FSF503_edited.png

G R A V I D   Y O G A

CORE, PUST & AVSPENNING

Vi ønsker å gi deg et velgjørende pusterom i hverdagen og nyttige redskaper som kan øke din livskvalitet i en fase hvor kroppen går gjennom store forandringer.
 
Kurset gir deg mulighet til å bare være gravid, ha fokus på deg selv,  forebygge mot vanlige plager og bli en del av et fellesskap av gravide.

Kroppen tar vare på et barn i vekst – da er det viktig at du tar vare på kroppen! 

75 minutter

Meld deg på Gravid Yoga

VI HAR ET FLEKSIBELT KURSSYSTEM

Du melder deg på et fast kurs, men dersom du går glipp av en kursgang, så kan du ta igjen den på et av våre andre kurs innenfor kursperioden.

Starter du på et kurs og merker at behovene endrer seg underveis kan du også bytte kurs, så lenge det er ledig plass på kurset du ønsker å bytte til.

Ta kontakt dersom du ikke får tatt igjen alle tapte timer innenfor kursperioden, så finner vi en løsning. Enten med en forlenget tidsperiode du kan ta igjen dersom det er mulig eller med tilgang på online-yoga en periode.

VIKTIG INFORMASJON:


Du kan melde deg på kurs som allerede har startet!

​Har kurset hatt en kursgang, så kan du melde deg på helt vanlig. Du kan få tilgang på online-yoga en valgfri uke som erstatning for den ene kursgangen. Har kurset hatt flere kursganger ta kontakt med oss, så justerer vi kursprisen ned på kurset slik at du kun betaler for de resterende kursgangene.

Du kan også ta igjen tapte timer på andre kurs innenfor kursperioden. Utover dette kan du også motta tilgang på online-yoga som erstatning for kursganger du går glipp av.

bottom of page