top of page
Treningsøvelser for gravide

Hva er GravidYoga?

Kvinnekroppen går gjennom store endringer under svangerskapet. Og det er fint å være aktiv og styrke kroppen i denne livsfasen. Da bærer kroppen bedre de endringene som skjer og tyngden til det voksende barnet.

 

Derfor er det flott at mange kvinner velger å trene i en eller annen form også etter at de blir gravide. Jaget etter den perfekte gravide kroppen kan imidlertid skape unødvendig stress og uro i en periode hvor kroppen trenger ro, næring og mer hvile. Yoga gir en fantastisk god mulighet til å ivareta både kroppen og sinnet gjennom de endringene som skjer i svangerskapet og gjør det lettere å møte fødselen og tiden etterpå.

 

I gravideyoga styrker vi kroppen, men stopper også opp slik at vi kan stilne tankene, roe ned sinnet og fokusere innover i oss selv. I stedet for å preges av alt rundt oss slik vi gjør i en aktiv og ofte hektisk hverdag opplever vi kroppen, pusten, bevegelsene, barnet og det som fyller oss akkurat der vi er akkurat da. Gjennom å lære å være i kroppen mer enn å se den utenfra kan vi også i større grad omfavne den, respektere den og kjenne tillit til den.
Inndelingen i ulike ulike gravideyogakurs er ikke ment å være en inndeling av svangerskapets trimestere, men er en tilrettelegging av yogaen i forhold til forskjellige behov. Ønsker du mer bevegelse og mye fokus på styrketrening, så velger du Gravid Styrke. Ønsker du lett trening med et balansert fokus på de aktive og de rogivende elementene i yogaen så er Gravid Myk riktig for deg.

 

Ønsker du primært å fokusere på å styrke kjernen, så er Gravid Pilates et unikt kurs som nettopp har hovedfokus på dette.


Min målsetning er at disse yogakursene skal gi deg et velgjørende pusterom i hverdagen og nyttige redskaper som kan øke din livskvalitet i en fase hvor kroppen går gjennom store forandringer. Den differensierte kursinndelingen gjør at du kan velge kurs helt fritt etter dine behov akkurat der du er med kroppen din. 


Gravidyoga gir deg tid til å bare være gravid og ha fokus på deg selv samtidig som du forebygger mot vanlige plager og forbereder deg til fødsel. Kroppen din tar vare på et barn i vekst – da er det viktig at du tar vare på kroppen! 

Gravid Styrke

Gravid Styrke er vår mest fysisk aktive yogatime for gravide. Kraftfull & styrkende yoga!

Gravid Myk

En deilig & moderat styrkende yogatime! Gir både ro og styrke.

Gravid Pilates

Et kurs for deg som har lyst til å styrke kjernen å øke stabiliteten i din gravide kropp.

GravidYoga Dagtid

Gjør yoga på formiddagen og nyt den deilige yoga-effekten hele dagen!

bottom of page