Våre yogalærere

Våre dyktige yogalærere har til sammen mange tiårs erfaring fra undervisning i gravidyoga, fødselsforberedelser og barselyoga. Vår spesialiserte kunnskap gir deg trygghet som gravid og som fersk mamma.

Kine Bruksås

Kine Bruksås

Eier & Yogalærer

Gjennom mitt arbeid med yoga lar jeg meg stadig fascinere av kroppen og sinnets evne til å omstille seg. Når kvinnen bærer fram et nytt liv kommer dette ekstra tydelig fram både under graviditet, fødsel og i barseltiden.

Anette H. Åsheim

Anette H. Åsheim

Yogalærer

Jeg ønsker å se hver eneste elev og deres behov slik at jeg kan skape en variert time ut i fra dette. Uansett form eller energinivå, så finnes det noe for alle.

Sees på matten, mamas!

Ingrid D. Myklebust

Ingrid D. Myklebust

Yogalærer & Pilates instruktør

Noe av det jeg liker best med yoga er at man kan praktisere det hvor og når som helst, uavhengig av hvor i livet man er. Yogaen styrker meg i det jeg er, alt fra danser til mamma.

Jannicke Wiel

Jannicke Wiel

YogaLærer

Gjennom et aktivt yogaliv inkludert et svangerskap med bekkenlåsning, og erfaring med yoga til oppbygging av kroppen etter fødsel, har jeg et rikt repertoar av øvelser som gir styrke, avspenning, inspirasjon og selvinnsikt til kvinnen gjennom ulike faser av svangerskap, fødsel, barseltid og mammaliv.

Elisabeth Gangnes

Elisabeth Gangnes

Yogalærer & Pilates instruktør

Pilates is a safe and effective training method for pregnancy. It helps to improve balance, strength and develop a connection to the deep core muscles and the pelvic floor. I enjoy teaching Pre and Post natal Pilates since it helps the mother to feel energized, stable and relaxed.

Julie B. Oredam

Julie B. Oredam

Yogalærer

Jeg ønsker å formidle yoga som et redskap til å finne styrke og hvile. I yoga for gravide fokuserer jeg på bevisst kroppsholdning for å unngå unødig belastning, og nærvær gjennom pust og bevegelse.

Elin Ulstad

Elin Ulstad

Yogalærer

Yoga för mig kan vara det du vill att den ska vara men oavsett är den din, det är din praktik , det är din upplevelse, det är din väg. På samma vis ser jag på varje unika graviditet, det är din upplevelse, det är din väg och utifrån det formas dina behov.