styrket kvinne - avspent mamma
 

Når og hvor kan jeg ta igjen tapte timer?

Untitled Document
Dersom du er forhindret fra å delta på en eller flere kurstimer, kan du i løpet av kursperioden ta igjen timer på et annet kurs i hvilket som helst av våre lokaler. Kursperioden varer så lenge du går på sammenhengende kurs hos oss i gravid-/barseltiden, slik at for eksempel tapte timer fra GravidYoga kan tas igjen etter fødsel dersom du melder deg opp til og betaler for et fullt kurs i BarselYoga.
 
Se timeplan for denne ukes kurs ved MamaYoga her. Du trenger ikke varsle oss på forhånd, men ved ankomst må du informere kursholder om at du tar igjen en time og opplyse hvilket kurs du tilhører.
 
Barselyogadeltakere og deltakere på våre Urban Mama kurs har også anledning til å ta igjen noen timer hos vår samarbeidspartner Oslo Yoga. Dersom du ønsker dette må du ta direkte kontakt med Oslo Yoga på post@osloyoga.no for å sjekke på hvilke kurs dette gjelder.
 
Det er ikke anledning til å ta igjen timer etter kursperioden er ferdig, og eventuelle ubenyttede timer refunderes ikke - uansett årsak. Tapte timer kan heller ikke brukes for å få reduksjon i pris på nytt kurs.
 
NB! Det er ikke anledning til å ta igjen en tapt time på den første kursgangen av et annet kurs, siden en del av den første kurstimen er avsatt til introduksjon av kurset. Du kan heller ikke ta igjen en tapt gang på siste kursgangen til et FødselsYoga kurs da denne timen er satt av til en egen Partnertime for de som står påmeldt kurset. Det er INGEN anledning for deltakere på yogakurs å ta igjen tapte timer på Pilateskursene. 
 
Ved helt fullt yogalokale må kursholder vurdere hvor mange deltakere det er plass til i timen. På den bakgrunn er det en viss fare for at personer som skal ta igjen timer ikke får plass, men det skjer heldigvis sjelden.
 
Tilbake til Spørsmål & svar