styrket kvinne - avspent mamma
 

Anbefalte lenker

Oslo Yoga
På Sagene holder vi til i samme lokale som Oslo Yoga. Oslo Yoga arrangerer et stort spekter av forskjellige yogakurs. De har i dag  50 kurs i uken i tre ulike saler på Sagene i tillegg til mange helgekurs og spesialkurs. De har ca. 1000 deltakere som kommer på kurs hos dem hver uke og som dermed får inspirasjon og påfyll fra yoga til sin hverdag.
 
Osteopatibehandling i svangerskapet
MamaYoga og Premium Helse samarbeider for å gi deg best mulig forutsetninger for et godt svangerskap og en god barseltid! Osteopat Natalie J. Nesshaug D.O MNOF behandler både gravide, mødre og barn med muskel og skjelettsmerter. Osteopati under svangerskapet er en skånsom og trygg behandlingsform, som legger til rette for optimale forhold for mor og barn. 
  
Kiropraktikk i svangerskapet
Kiropraktor Cecilia Lothe har lang erfaring fra spesialisert praksis med bekkenplager under og etter svangerskapet og behandling av barn. MamaYoga anbefaler Cecilia dersom du opplever at du har svangerskapsrelaterte bekkenplager eller har en baby som virker plaget enten fordi det er urolig, spiser dårlig eller sover dårlig.

Akupunktur i svangerskapet og akupressur til bruk under fødselen
For dere som er intressert i å bruke akupressur under fødselen kan vi varmt anbefale nettsiden til Debra Betts. Der finner dere både tekst om punkter og beskrivende filmer om punktene. Til høyre i menyen finner dere Pain Relief during Labour med alle punktene hun har valgt ut etter mange års erfaring med bruk av akupressur under fødsel. Akupunktør Vibeke Klev behandler gravide og er høsten 2017 i ferd med å utarbeide et nettkurs i akupressur under fødsel.
 
Foreldrekompetanse
Pedagog Hans Holter Solhjell fra Foreldrekompetanse holder regelmessige kurs for blivende eller nye foreldre. Kursene har mange ulike temaer: bedre søvn hos spedbarn og småbarn, hvordan du kan forstå barnets språk, hvordan du kan støtte dets motoriske utvikling, hvordan du kan takle kolikk og gråt hos spedbarn, og hvordan man best kan møte barn i trassalder. 
 
Frøyaklinikken  
Frøyaklinikken har spesialisert seg på kvinners helse, spesielt i forbindelse med ufrivillig barnløshet, svangerskap, fødsel og barseltid. Homeopatene og øreakupunktørene ved denne klinikken er gode ressurspersoner som støtter deg til bedre svangerskap, fødsel og småbarnstid.
 
Sagene Samfunnshus  
Vårt kurslokale på Sagene ligger i Sagene Samfunnshus. Sagene Samfunnshus er et driftspartnerskap mellom det offentlige og private og frivillige aktører: Bydel Sagene, Nazar Cafe, Oslo Yoga og LAG (Latin-Amerikagruppene) jobber sammen om å drive huset. Husets formål er å være en møteplass for bydelens innbyggere og gi støtte til bærekraftig utvikling i bydelen. Sagene Samfunnshus er Miljøfyrtårnsertifisert som helhet, og hver av driftspartnerne er Miljøfyrtårnsertifisert. Sagene Samfunnshus er også hovedsetet for Sagene - Torshov LA21 (Lokal Agenda 21) som jobber for et bedre og mer bærekraftig lokalmilljø.