styrket kvinne - avspent mamma
 

Partnertime

Siste kurstime på FødselsYoga er normalt Partnertime. For å unngå plassproblemer i lokalet har vi satt opp en del ekstra slike kurstimer, det er nødvendig at en del kursdeltakerne velger alternative datoer. Vi anbefaler å velge en kurstime som er 3-6 uker før din termindato slik at du har god margin til fødsel.
 
Det er viktig at du gir oss beskjed dersom du blir forhindret fra å møte eller ønsker å bytte time.
 
NB! De som er listet ut her er kun de ekstra kursgangene vi har satt opp for å gi deg som deltaker flere alternative datoer å velge mellom! Du får lenke for påmelding på den kursgangen som tilhører ditt konkrete kurs i påmeldingsbekreftelsen du mottar på e-post fra oss.
 
På Partnertimen er fødselshjelper med for å lære hvordan han/hun kan støtte fødekvinnen under fødselen. Fødselshjelperen er den som skal være med under fødselen (partner, venninne, mor eller andre). I løpet av kurskvelden vil vi gjennomgå hvilke hormoner som er aktive under fødsel og hvordan dere kan styrke den naturlige fødselsflyten. Vi kommer også til å gå igjennom nyttige stillinger og bevegelser, avspenningsteknikker og
Fødselpusten som fødekvinnen allerede har lært på FødselsYoga kurset. Dette er en veldig praktisk kurskveld der vi vektlegger kommunikasjon mellom den fødende og fødselshjelper og fødselshjelpers rolle under fødselen. Det inngår ingen fysisk yogapraksis på partnerkvelden.
 
Når du skal delta på partnerkveld må du ta med deg en klokke/mobil med tydelig sekundteller.
 
Partnerkvelden er inkludert i prisen når du melder deg på et FødselsYoga kurs. Det er også anledning å melde seg på kun partnerkvelden, det koster kr 610,- til sammen for deg og din partner. Kontakt oss for påmelding dersom du ikke går på FødselsYoga.