styrket kvinne - avspent mamma
 

Fleksibilitet i kursperioden

Dersom du er forhindret fra å delta på en eller flere kurstimer, kan du i løpet av kursperioden ta igjen timer på et annet kurs i hvilket som helst av våre lokaler. Kursperioden varer så lenge du går på sammenhengende kurs hos oss i gravid-/barseltiden, slik at for eksempel tapte timer fra GravidYoga kan tas igjen etter fødsel dersom du melder deg opp til og betaler for et fullt kurs i BarselYoga.
 
Vi i MamaYoga vet også at alle har sitt unike utgangspunkt, derfor står du også fri til å bytte kurs etter din utvikling i svangerskapet. Starter du på et for aktivt kurs og ønsker å bytte til et roligere kurs så er det fullt mulig. Det samme gjelder også dersom du starter på et kurs som du opplever er roligere enn du ønsker. Da er det bare å ta kontakt med oss så finner vi et kurs som er mer passende for deg akkurat der du er og som passer dine behov og ønsker bedre.
 
Men; det er ikke anledning til å ta igjen timer etter kursperioden er ferdig, og eventuelle ubenyttede timer refunderes ikke - uansett årsak.
 
Tilbake til Forsiden