styrket kvinne - avspent mamma
 

Usikker på hva du skal velge?

Skal jeg velge Gravid Myk, Gravid Styrke eller Gravid Pilates ?
Inndelingen i tre ulike gravideyogakurs er ikke ment å være en skarp inndeling av svangerskapet i faser, men er en tilrettelegging av undervisningen i forhold til forskjellige behov.
 
De som ønsker myk yoga med lik veklegging av fysisk styrketrening og ro og avspenning bør velge Gravid Myk, de som ønsker yoga med mest fysisk styrkefokus og litt mindre fokus på ro og hvile bør velge Gravid Styrke og de som ønsker et Pilates kurs tilrettelagt for gravide der hovedfokus er på oppbygging og styrking av kjernemuskulatur bør velge Gravid Pilates.
 
Ønsker du et helt rolig yogakurs for gravide med mest fokus på fødsel, sirkulasjon, pust og avspenning så bør du velge FødselsYoga kurset vårt på 7 kursganger.

Skal jeg velge FødselsYoga, FødselsYoga Intensiv eller Partnertimen?
Har du tid til det så vil vi først og fremst anbefale deg vårt vanlige FødselsYoga kurs på 7 kursganger. Føler du et behov for kun en kort innføring i fødselforberedelse så kan du velge FødselsYoga Intensiv på 4 kursganger.
 
Rekker du ikke noe av dette så kan en rask innføring sammen med partneren din på en Partnertimen likevel gi deg god hjelp til å forberede dere til fødsel.
 
Skal jeg velge Barsel Myk, Barsel Styrke eller Barsel Pilates?
Dersom du ønsker en rolig yogatime med mye fokus på babyen din og som inneholder babymassasje så velger du Barsel Myk. Ønsker du en mer kraftfull start på din opptrening samtidig som du lærer babymassasje så velger du Barsel Styrke. Mens dersom du virkelig ønsker en time med fokus på en effektiv opptrening av kjernemuskulaturen så velger du Barsel Pilates.
 
Tilbake til Forsiden