styrket kvinne - avspent mamma
 

MamaYoga + Under Livet = sant

MamaYoga + Under Livet = sant
Fra oktober 2021 skal MamaYoga også holde kurs på Frysja! Vi flytter inn i salen på Under Livet som er et senter med behandlere innen kvinnehelse. Hele lokalet ble nyoppusset i 2020 og er i lyse og delikate farger. Selve yogasalen er stor og luftig med vinduer mot trær og natur. Alt er lagt til rette for at både mammaer og babyer skal trives, og det er et perfekt sted for å lade, hvile og finne styrke både i svangerskap og barseltid!

Vi synes det er veldig stas å nå kunne etablere oss i et spennende område av Oslo som er i sterk utvikling. På Frysja bygges mange nye boliger og det planlegges at mange hyggelige kafeer, restauranter og butikker skal starte opp i tiden fremover. Vi gleder oss til å ta imot gravide, nybakte mammaer og babyer her!
 
Kvinnen bak Under Livet; Sadie Lawler driver både senteret og Hypopressiv Trening Norge. Hun er ekspert på rehabilitering av fødsels- og belastningsskader, og brakte selv hypopressiv trening til Norge da hun ikke fikk hjelp med sine egne fødselsskader. Hun brenner for at alle de som trenger det skal få hjelp, og en kropp som fungerer gjennom alle livets faser. Vi gleder oss masse til å samarbeide med henne!
 
Les mer om Under Livet og sjekk ut hvem utenom Sadie som er tilknyttet senteret her: https://www.under-livet.no/.
 
Du finner det foreløpige oppsatte kursprogrammet for kursene på Frysja her
Hjertelig velkommen til oss på yogakurs, nå altså også på Frysja!


Tilbake til forsiden