styrket kvinne - avspent mamma
 

Gratis prøvetime i Barsel Styrke med manualer

Gratis prøvetime i Barsel Styrke med manualer
Førstkommende fredag 1. oktober kl. 10.00-11.20 skal Jannicke Wiel holde gratis prøvetime på Sagene og det er åpent for alle å delta.

Barsel Styrke med manualer er vår mest styrkende yogatimen for kvinner i barsel. Dette er klassen for deg som ønsker å komme kraftfullt i gang med kroppen igjen etter svangerskap og fødsel.
 
Timen inneholder mest styrkende yogastillinger, men også yogastillinger for oppmykning og spenningsfrigjøring. Vi har hovedfokus på styrketrening av rygg, mage og bekkenbunn og legger inn noen oppmykende øvelser for de områdene som ofte blir ømme og stive, spesielt nakke og skuldre.
 
Vi gjør også enkle styrkende øvelser med manualer (valgfri vekt fra 1-10 kg) for å styrke sete, ben, rygg, mage, skuldre og armer. Øvelsene med vekter veves inn mellom yogasekvensene. Dette kurset er for deg som ikke har skader eller fysiske utfordringer. Du kan begynne rett på dette kurset dersom du er skadefri og trente med vekter før svangerskapet.
 
Vi anbefaler oppstart på dette kurset fra ca. 6-8 uker etter fødsel dersom er du i veldig god form eller gjerne etter et Barsel Myk kurs eller Barsel Styrke kurs dersom du har behov for en trinnvis oppbygning. Du kan gå på Barsel Styrke med manualer fram til barnet ditt begynner å krabbe eller på annet vis blir mobil slik at det utfordrer din yogapraksis.
 
Ønsker du å melde deg på denne prøvetimen, så kan du sende sms til tel. 93886734 eller e-post til jannicke@osloyoga.no.
 
Hjertelig vel møtt! 
 
 


Tilbake til forsiden