styrket kvinne - avspent mamma
 

To nye barselkurs ved MamaYoga høsten 2021

To nye barselkurs ved MamaYoga høsten 2021
Nå har du som nybakt mamma enda flere kurs å velge mellom hos oss. Høsten 2021 introduserer vi "Barsel Core" og Barsel Styrke med manualer" ved MamaYoga.

På "Barsel Core" har vi kombinert det beste fra yoga og det beste fra Pilates for deg som har født. Timen inneholder i tillegg til Pilates yogaflyt-sekvenser og styrkende yogastillinger, men også yogastillinger for oppmykning og spenningsfrigjøring. Vi har fokus på yogaøvelser som er tilrettelagt for en kvinnekropp som har gått igjennom svangerskap og fødsel. Vi jobber kraftfullt og spesifikt med kjernemuskulaturen i bekkenbunn, korsrygg, mage og lår samtidig som du får brukt hele kroppen i denne kombi-timen.
 
Du finner kurs i "Barsel Core" her
 
På "Barsel Styrke med manualer" har vi hovedfokus på styrketrening av rygg, mage og bekkenbunn og legger inn noen oppmykende øvelser for de områdene som ofte blir ømme og stive, spesielt nakke og skuldre. Vi gjør også enkle styrkende øvelser med manualer (valgfri vekt fra 1-10 kg) for å styrke sete, ben, rygg, mage, skuldre og armer. Øvelsene med vekter veves inn mellom yogasekvensene. Dette kurset er for deg som ikke har skader eller fysiske utfordringer. Du kan begynne rett på dette kurset dersom du er skadefri og trente med vekter før svangerskapet.
 
Du finner kurs i "Barsel Styrke med manualer" her
 


Tilbake til forsiden