styrket kvinne - avspent mamma
 

Ønsker du å delta på privattime eller duotime?

Ønsker du å delta på privattime eller duotime?
Nå når det ikke er mulig å ha gruppetimer, så kan det å bestille privattime eller duotime være et godt alternativ. Elisabeth som er yogalærer og Pilatesinstruktør tilbyr nå også privattimer og duotimer til de som ønsker det. Hun tilbyr timer for både deg som er gravid, deg som har født og ønsker å delta med baby og deg som har født og ønsker å delta uten baby.

Du kan velge mellom privattimer/duotimer i yoga, Pilates, Pilates Reformer eller kombinasjontimer satt sammen av av yoga & Pilates. 
 
Dersom du lurer på hva Pilates Reformer er, så er det Pilates som du gjør på et spesifikt treningsapparat som kalles en Reformer. Elisabeth skriver dette: "Pilates on a Reformer is a safe and effective way to improve strength, flexibility, mobility and stability both during pregnancy and after giving birth. The exercises are adapted to match each stage of development. Reformers use spring resistance for low impact strength training of the whole body with a focus on the core and pelvic floor muscles. "
 
 
Bildet viser to gravide som gjør øvelser på Reformer-apparater.
 
Ta kontakt med Elisabeth på busygangnes@gmail.com eller tel. 938 75 626 for å betille time eller for å finne ut om hva de forskjellige timer hun tilbyr inneholder. 
 
Prisen på en privattime/duotime varierer fra kr 800 - kr 1100. 
Elisabeth underviser på engelsk, men forstår norsk godt. 
 
Du kan også lese mer om Elisabeth og kursene hun holder for MamaYoga her
 


Tilbake til forsiden