styrket kvinne - avspent mamma
 

Vi inviterer til workshopen "Trygg og sterk i fødsel" live

Vi inviterer til workshopen
Søndag 21 juni arrangerer vi workshopen "Trygg og sterk i fødsel" i en live versjon. Dette er en enestående anledning til å lære hvordan du kan bruke den siste tiden frem mot fødselen slik at du legger til rette for en god fødselsopplevelse.

Velkommen til en spennende workshop for deg som snart skal føde!
 
Vi vet at spesielt nå i disse korona-tider opplever mange gravide å få mindre oppfølging enn vanlig og mange som skal føde står med mindre tilbud til å forberede seg til fødsel. Derfor setter vi opp en ekstra workshop nå før sommeren.
Dette er en enestående anledning til å lære hvordan du kan bruke den siste tiden frem mot fødselen slik at du legger til rette for en god avslutning på svangerskapet, en god fødselsopplevelse og en god start på ditt nye liv som mamma.
Du vil bl.a lære ulike teknikker for pust og avspenning, hvordan du kan forberede deg mentalt, hva som er lurt å spise og drikke for å gi kroppen god næring, hvilke eteriske oljer du bør bruke for å hjelpe og støtte deg, og hvilke fysiske øvelser du bør gjøre for å klargjøre kroppen din.
 
Det vil også bli god tid til å stille spørsmål.
 
Cathinka er jordmor, akupunktør, yogalærer og oljeveileder. Hun har lang erfaring fra både føde og barselavdeling, helsestasjon, privat klinikk og som mamma selv. Nå har hun samlet sin kunnskap fra vestlig, østlig, naturlig medisin og egne erfaringer som jordmor og mamma, i denne spennende og lærerike workshopen.
 
Du trenger ikke ha noen erfaring med yoga fra tidligere for å ha glede av å delta. Kurset passer både for deg som venter ditt første barn og for deg som har født tidligere.
  
Hjertelig vel møtt! 
 


Tilbake til forsiden