styrket kvinne - avspent mamma
 

Våre samarbeidspartnere

Våre samarbeidspartnere
MamaYoga anbefaler deg å sjekke listen over våre samarbeidspartnere både innen yoga og behandlere, jordmødre eller andre som kan tilby deg noe spesielt både i graviditet, fødsel og mammalivet generelt.

Annen yoga - Oslo Yoga
På Sagene holder vi til i samme lokale som Oslo Yoga. Oslo Yoga arrangerer et stort spekter av forskjellige yogakurs. De har i dag  50 kurs i uken i tre ulike saler på Sagene i tillegg til mange helgekurs og spesialkurs. De har ca. 1000 deltakere som kommer på kurs hos dem hver uke og som dermed får inspirasjon og påfyll fra yoga til sin hverdag.
 
Osteopatibehandling i svangerskapet
MamaYoga og Premium Helse samarbeider for å gi deg best mulig forutsetninger for et godt svangerskap og en god barseltid! Osteopat Natalie J. Nesshaug D.O MNOF behandler både gravide, mødre og barn med muskel og skjelettsmerter. Osteopati under svangerskapet er en skånsom og trygg behandlingsform, som legger til rette for optimale forhold for mor og barn. 
  
Akupunktur i svangerskapet og akupressur til bruk under fødselen
For dere som er intressert i å bruke akupressur under fødselen kan vi varmt anbefale nettsiden til Debra Betts. Der finner dere både tekst om punkter og beskrivende filmer om punktene. Til høyre i menyen finner dere Pain Relief during Labour med alle punktene hun har valgt ut etter mange års erfaring med bruk av akupressur under fødsel. Jordmor og akupunktør Cathinka Devor Lunde er spesielt interessert i akupunktur relatert til kvinnehelse, svangerskap og fødsel. Hun jobber blant annet med gravide (kvalme, bekkensmerter, slitenhet og modningsakupunktur), nybakte mødre (amming og søvnproblemer) og kvinnehelse generelt (stress, utbrenthet, smerter og plager ved overgangsalder).
 
Jordmor 
MamaYoga anbefaler akupunktør og jordmor Cathinka Devor Lunde og hjemmejordmor Kristina Jacobsen for veiledningssamtaler om svangerskap, fødsel og barseltid. 


Tilbake til forsiden