styrket kvinne - avspent mamma
 
Vi inviterer til Live Workshop

Vi inviterer til Live Workshop

Tirsdag 26. mai arrangerer vi Empowering Birth i en live versjon. Dette er ikke fødselsforberedende kurs i vanlig forstand, men en enestående anledning til å lære hvordan du kan bruke den siste tiden frem mot fødselen slik at du legger til rette for en god fødselsopplevelse.Nettbaserte yogaklasser tilgjengelig på MamaYoga Online

Nettbaserte yogaklasser tilgjengelig på MamaYoga Online

Vi har nå utvidet vårt kurstilbud med et helt nytt konsept, MamaYoga Online. Nå kan du se yogatimene så mange ganger du vil, akkurat når det passer deg.Koronaviruset: Vi tar din helse og sikkerhet på alvor!

Koronaviruset: Vi tar din helse og sikkerhet på alvor!

Vi holder fortsatt stengt grunnet regjeringens smittevern-tiltak. Takk for at dere har vist forståelse for vår situasjon med stengt lokale de siste månedene, og for at dere er med på vårt felles ansvar for å redusere Korona-smitten! Selv om MamaYoga er direkte berørt av tiltakene, så støtter vi myndighetenes strenge linje fullt ut for noe som er vesentlig større enn oss selv.Våre samarbeidspartnere

Våre samarbeidspartnere

MamaYoga anbefaler deg å sjekke listen over våre samarbeidspartnere både innen yoga og behandlere, jordmødre eller andre som kan tilby deg noe spesielt både i graviditet, fødsel og mammalivet generelt.Informasjon om personvern og hva de benyttes til.

Informasjon om personvern og hva de benyttes til.

I 2018 trer den nye europeiske personvernforordningen, The General Data Protection Regulation (GDPR), i kraft. Her ligger informasjon om hva det har å si for deg som kunde hos oss.