styrket kvinne - avspent mamma
 
Med fortsatt for høy smittespredning i Oslo har byråden bestemt at vi må fortsette å holde stengt

Med fortsatt for høy smittespredning i Oslo har byråden bestemt at vi må fortsette å holde stengt

Vi er veldig lei oss for at vi må fortsette å holde stengt på grunn av koronaviruset. Stengningen er nå satt frem til 9. april med mulig forlengelse etter dette.MamaYoga Online

MamaYoga Online

Sjekk vårt online-tilbud! Våren 2020 utvidet vi vårt kurstilbud med et helt nytt konsept, nemlig MamaYoga Online. Med MamaYoga Online kan du gjøre yoga hvor du vil, når du vil og så ofte du vil! Vi har også stor variasjon i lengde og temaer på videoene vi har laget slik at du også kan benytte deg av forskjellige videoer ut i fra behov, men også ut i fra tiden du har til rådighet.Våre samarbeidspartnere

Våre samarbeidspartnere

MamaYoga anbefaler deg å sjekke listen over våre samarbeidspartnere både innen yoga og behandlere, jordmødre eller andre som kan tilby deg noe spesielt både i graviditet, fødsel og mammalivet generelt.Informasjon om personvern og hva de benyttes til.

Informasjon om personvern og hva de benyttes til.

I 2018 trer den nye europeiske personvernforordningen, The General Data Protection Regulation (GDPR), i kraft. Her ligger informasjon om hva det har å si for deg som kunde hos oss.Koronaviruset: Vi tar din helse og sikkerhet på alvor!

Koronaviruset: Vi tar din helse og sikkerhet på alvor!

Vi ønsker å ta godt vare på alle våre deltakere, oppfordrer alle til å vise hensyn og ansvar for hverandre. Derfor har vi laget noen smittevernregler og anbefalinger for økt trygghet ved kurs på MamaYoga.