styrket kvinne - avspent mamma
 
Vi gleder oss til oppstart av fysiske kurs igjen!

Vi gleder oss til oppstart av fysiske kurs igjen!

Endelig skimter vi lysningen! Fra mandag 3. august setter vi opp fysiske kurs. Vi gleder oss enormt til å ta i mot gravide, partnere, mammaer og babyer i våre lokaler igjen! Kursene blir lagt ut på nettsiden i uke 27.Nettbaserte yogaklasser tilgjengelig på MamaYoga Online

Nettbaserte yogaklasser tilgjengelig på MamaYoga Online

Vi har nå utvidet vårt kurstilbud med et helt nytt konsept, MamaYoga Online. Nå kan du se yogatimene så mange ganger du vil, akkurat når det passer deg.Koronaviruset: Vi tar din helse og sikkerhet på alvor!

Koronaviruset: Vi tar din helse og sikkerhet på alvor!

Vi holder fortsatt stengt, men setter opp fysiske kurs i våre lokaler fra og med 3. august. Takk for at dere har vist forståelse for vår situasjon med stengt lokale de siste månedene! Vi ønsker å ta godt vare på alle våre deltakere, oppfordrer alle til å vise hensyn og ansvar for hverandre når kursene starter opp igjen. Derfor har vi laget noen smittevernregler og anbefalinger for økt trygghet ved kurs på MamaYoga.Våre samarbeidspartnere

Våre samarbeidspartnere

MamaYoga anbefaler deg å sjekke listen over våre samarbeidspartnere både innen yoga og behandlere, jordmødre eller andre som kan tilby deg noe spesielt både i graviditet, fødsel og mammalivet generelt.Informasjon om personvern og hva de benyttes til.

Informasjon om personvern og hva de benyttes til.

I 2018 trer den nye europeiske personvernforordningen, The General Data Protection Regulation (GDPR), i kraft. Her ligger informasjon om hva det har å si for deg som kunde hos oss.