styrket kvinne - avspent mamma
 

Kurs Tullinløkka

Våre kurs Tullinløkka

Yoga er bevegelser og stillinger som gjøres med tilstedeværelse. Vi fokuserer mye på pusten som et virkemiddel til avspenning, til økt bevegelighet, for koordinasjon og styrke. Gjennom tilstedeværelse i kroppen og pusten kommer du nærmere deg selv, det gir ro og energi.

Gravideyogakurs  
Gravideyoga er en av de beste måtene du kan ta hånd om deg selv på under svangerskapet. Yoga gir deg tid til å bare være gravid og ha fokus på deg selv samtidig som du forebygger mot vanlige plager og forbereder deg til fødsel. Vårt kurssystem er lagt opp slik at du kan gå på yoga hos oss fra 12 uke i svangerskapet og fram til termin.   Barselyoga  
Du kan starte tidligere med gravideyoga dersom du har gjort yoga/eller annen aktiv fysisk trening en lengre periode før du ble gravid og også etter du ble gravid slik at kroppen din er vant til yoga/eller annen aktiv fysisk trening. Vi har tre forskjellige nivåer av gravideyogakurs og dette gjør at selv om dine behov endres så vil du alltid finne et kurs som er tilpasset dine behov.
Les mer om våre gravideyogakurs
 
       
Barselyogakurs  
Barselyogakursene er yoga for deg som har født og er i barselpermisjon. Du kan starte på barselyoga fra normalt 6-8 uker etter fødsel og gå på kurs fram til barnet ditt begynner å krabbe eller på annet vis blir mobil slik at det utfordrer yogapraksisen din. Babyen er en viktig deltaker i kurstimene og samspillet både i yogaen og babymassasjen skaper en veldig fin kommunikasjon mellom mor og baby.
Les mer om barselyogakursene.
   
       

Kursoversikt