styrket kvinne - avspent mamma
 

Urban Mama

MamaYoga har en kursserie som vi kaller Urban Mama. Disse kursene er for deg som er før graviditet, mellom graviditeter eller har født og ønsker et kurs for å ivareta og restituere kroppen din etter fødsel. En serie etterfødselskurs der du deltar uten baby.
 
Alle Urban Mama-kursene inneholder yogaøvelser spesielt tilpasset for kvinnekroppen og mammakroppen. Vi har fokus på å bevisstgjøre og styrke kroppens kjernemuskulatur siden dette er viktig for alle urban mamas. Så enten du planlegger å bli mamma, nettopp er blitt mamma eller har vært mamma lenge så har vi kurs tilpasset dine behov.
Urban Mama-kursene er ment å være både styrkende, oppløftende, morsomme, rogivende og nedtressende. En deilig form for trening som gir mer energi og samtidig får deg til å lande litt i deg selv, i øyeblikket og på matta. En mulighet til å være i deg selv, for deg selv sammen med andre mamas.
 
Vi gir deg den yogaen du trenger som urban mama - midt på Løkka!
 
I planlegger også flere workshops med innhold utenfor vårt vanlige repertoar som både er ment til å inspirere og engasjere.
 
Er du nysgjerrig på våre kurs og vil vite mer så les enda mer under beskrivelsen av hver enkelt time eller workshop. Har du spørsmål så ikke nøl med å ta kontakt via kontakt-skjema på nettsiden eller på post@mamayoga.no.
 
Vel møtt!

Kursoversikt

Kurs Dag & Tid Starter Timer Yogalærer Pris
Kurs Dag & Tid Starter Timer Yogalærer Pris
Kurs Dag & Tid Starter Timer Yogalærer Pris