styrket kvinne - avspent mamma
 

Urban Mama

 
MamaYoga utvider våren 2019 kurstilbudet med en helt ny kursserie - Urban Mama. Disse kursene er for deg som planlegger graviditet, er mellom graviditeter eller har født.
  
Alle Urban Mama-kursene inneholder yogaøvelser spesielt tilpasset for å bevisstgjøre og styrke kroppens kjernemuskulatur siden dette er viktig for alle urban mamas. Så enten du planlegger å bli mamma, nettopp er blitt mamma eller har vært mamma lenge så har vi kurs tilpasset dine behov.
  
Urban Mama Styrke, Urban Mama Myk og Urban Mama Morning/Early Morning er alle kurs i fysisk aktiv yoga. I tillegg tilbyr vi den mer moderate Urban Mama Pilates samt Urban Mama Stress Ned, som er et rolig og avstressende yogakurs.
  
Vi har morgentimer, ettermiddagstimer og kveldstimer. I tillegg arrangerer vi workshops med innhold utenfor vårt vanlige repertoar som både er ment til å inspirere og engasjere.
 
Urban Mama-kursene er ment å være oppløftende, morsomme, rogivende og nedtressende. En deilig form for trening som gir mer energi og roer ned stress og uro. Vi gir deg den yogaen du trenger som urban mama - midt på Løkka!
  
Er du nysgjerrig på våre kurs og vil vite mer så les enda mer under beskrivelsen av hver enkelt time eller workshop. Har du spørsmål så ikke nøl med å ta kontakt via kontakt-skjema på nettsiden eller på post@mamayoga.no.
  
Vel møtt!

Kursoversikt

Kurs Dag & Tid Starter Timer Yogalærer Pris
Kurs Dag & Tid Starter Timer Yogalærer Pris
Kurs Dag & Tid Starter Timer Yogalærer Pris