styrket kvinne - avspent mamma
 

Barsel Styrke

Kursstart:
Man07.02.2022
Pris:
kr. 1 680,-
Lokale:
Frysja
Yogalærer:
Ingrid Myklebust
Timer:
6

Kursdatoer:
  • 07.02.2022   11:00 - 12:20
  • 14.02.2022   11:00 - 12:20
  • 28.02.2022   11:00 - 12:20
  • 07.03.2022   11:00 - 12:20
  • 14.03.2022   11:00 - 12:20
  • 21.03.2022   11:00 - 12:20

Barsel Styrke er en fysisk aktiv yogatime for kvinner i barsel. Dette er klassen for deg som ønsker å komme skikkelig i gang med kroppen igjen etter svangerskap og fødsel.
 
Timen inneholder mest styrkende yogastillinger, men også yogastillinger for oppmykning og spenningsfrigjøring. Vi har hovedfokus på styrketrening av rygg, mage og bekkenbunn og legger inn noen oppmykende øvelser for de områdene som ofte blir ømme og stive, spesielt nakke og skuldre. På slutten av hver time er det satt av 20 minutter til deilig babymassasje som gir mor & baby god anledning til å ha tett og nær kommunikasjon.
 
Denne timen er en kraftfull måte å styrke kroppen på samtidig som du koser deg sammen med babyen din!
Vi anbefaler oppstart på dette kurset fra tidligst 6-8 uker etter fødsel dersom er du i veldig god form eller gjerne etter et Barsel Core kurs dersom du har behov for en roligere oppbygning. Du kan gå på Barsel Styrke fram til barnet ditt begynner å krabbe eller på annet vis blir mobil slik at det utfordrer din yogapraksis.
 
Dersom du kjenner at kroppen har behov for en myk opptrening eller du har problemer med vonde skuldre, armer eller håndledd så anbefaler vi at du starter med Barsel Core først og så fortsetter med Barsel Styrke når du kjenner deg klar for mer kraftfull trening.
 
NB! Viktig informasjon i 2022: Vi har strenge smitteverntiltak slik at alle våre deltakere skal føle seg trygge på å komme på kurs hos oss. Alle som deltar på kurs må være friske og symptomfrie. Vi anbefaler deltakere å ha egen yogamatte, men vi har gode smittevernrutiner, så du kan låne hos oss hvis du ikke har selv. Dersom du benytter deg av yogautstyr i lokalet må ta med et rent håndkle for å dekke til lånt utstyr. Både for egen sikkerhet, men også av hensyn til andre som skal bruke utstyret etterpå. Alt utstyr organiseres slik at det brukes av færrest mulig deltakere i løpet av uka.
 
Antibac er satt ut i vårt lokale og vi anbefaler at du bruker dette når du kommer og når du går pluss etter toalettbesøk. Viktige overflater vil bli vasket/desinfisert flere ganger per dag. Vi oppdaterer oss fortløpende på hvilke smitteverntiltak som kreves og anbefales for yogastudioer, og holder en streng linje for å sikre deg som deltaker best mulig.
 
Den spesielle situasjonen gjør også at vi dessverre ikke kan la deltakere bli i lokalet utover den tiden klassen varer, siden yogalærer må sørge for at lokalet blir vasket og klargjort for neste time. Det er heller ikke mulig å komme tidligere enn 10 minutter før timen starter av samme grunn.
 
Smitteverntiltakene innebærer også et svært nedsatt antall deltakere som kan delta på kurs i 2022. Derfor vil det så lenge dette opprettholdes ikke være mulig å ta igjen tapte timer på andre kurs. Går du glipp av flere timer kan du ta kontakt på post@mamayoga.no, så gir vi deg tilgang på BarselYoga Online i en begrenset periode som kompensasjon. Håper på forståelse for at vi må gjøre det litt annerledes en periode.
 
Hjertelig velkommen på kurs ved MamaYoga!