styrket kvinne - avspent mamma
 

Barsel Myk

Kursstart:
Man25.10.2021
Pris:
kr. 1 600,-
Lokale:
Frysja
Yogalærer:
Ingrid Myklebust
Timer:
5

Kursdatoer:
  • 25.10.2021   13:00 - 14:20
  • 01.11.2021   13:00 - 14:20
  • 08.11.2021   13:00 - 14:20
  • 15.11.2021   13:00 - 14:20
  • 22.11.2021   13:00 - 14:20

Barsel Myk er en myk og samtidig aktiv yogatime for deg som har født. Dette kurset er ment for nybakte mama’s som kjenner seg klare til å starte det første arbeidet med å få kroppen mer på plass igjen etter fødsel. Øvelsene varierer fra lette og rolige til mer fysisk krevende for mor. Vi jobber med å styrke kjernemuskulaturen spesifikt og kroppen generelt samt å løse opp spenninger i rygg, skuldre og nakke.
 
I vår todeling av barselyogakurs så er dette den minst fysisk krevende yogatimen og kontakten mellom mor & baby står i fokus. Vi har satt av ca. 20 minutter på hver time til deilig babymassasje som gir mor & baby god anledning til å ha tett og nær kommunikasjon.
Vi anbefaler oppstart på dette kurset primært fra 6-8 uker etter fødsel. Du kan gå på Barsel Myk fram til barnet ditt begynner å krabbe eller på annet vis blir mobil slik at det utfordrer din yogapraksis.
 
Dersom du kjenner at kroppen har behov for mer kraftfull yoga anbefaler vi deg å melde deg på Barsel Styrke.
 
NB! Viktig informasjon i 2021: Vi har strenge smitteverntiltak slik at alle våre deltakere skal føle seg trygge på å komme på kurs hos oss. Alle som deltar på kurs må være friske og symptomfrie. Vi anbefaler deltakere å ha egen yogamatte, men vi har gode smittevernrutiner, så du kan låne hos oss hvis du ikke har selv. Dersom du benytter deg av yogautstyr i lokalet må ta med et rent håndkle for å dekke til lånt utstyr. Både for egen sikkerhet, men også av hensyn til andre som skal bruke utstyret etterpå. Alt utstyr organiseres slik at det brukes av færrest mulig deltakere i løpet av uka.
 
Antibac er satt ut i vårt lokale og vi anbefaler at du bruker dette når du kommer og når du går pluss etter toalettbesøk. Viktige overflater vil bli vasket/desinfisert flere ganger per dag. Vi oppdaterer oss fortløpende på hvilke smitteverntiltak som kreves og anbefales for yogastudioer, og holder en streng linje for å sikre deg som deltaker best mulig.
 
Den spesielle situasjonen gjør også at vi dessverre ikke kan la deltakere bli i lokalet utover den tiden klassen varer, siden yogalærer må sørge for at lokalet blir vasket og klargjort for neste time. Det er heller ikke mulig å komme tidligere enn 10 minutter før timen starter av samme grunn.
 
Smitteverntiltakene innebærer også et svært nedsatt antall deltakere som kan delta på kurs i 2021. Derfor vil det så lenge dette opprettholdes ikke være mulig å ta igjen tapte timer på andre kurs. Går du glipp av flere timer kan du ta kontakt på post@mamayoga.no, så gir vi deg tilgang på BarselYoga Online i en begrenset periode som kompensasjon. Håper på forståelse for at vi må gjøre det litt annerledes en periode.
 
Hjertelig velkommen på kurs ved MamaYoga!