styrket kvinne - avspent mamma
 

Gravid Styrke

Kursstart:
Man07.02.2022
Pris:
kr. 1 680,-
Lokale:
Frysja
Yogalærer:
Julie B. Oredam
Timer:
6

Kursdatoer:
  • 07.02.2022   18:20 - 19:30
  • 14.02.2022   18:20 - 19:30
  • 28.02.2022   18:20 - 19:30
  • 07.03.2022   18:20 - 19:30
  • 14.03.2022   18:20 - 19:30
  • 21.03.2022   18:20 - 19:30

Gravid Styrke er vår mest fysisk aktive yogatime for gravide. Kurset passer for deg som ønsker å bruke yoga som styrketrening gjennom svangerskapet.
 
Vi har fokus på yogaøvelser som er tilpasset den gravide kroppens behov for styrke og fleksibilitet. Timen inneholder flytsekvenser, styrkende yogastillinger, men også yogastillinger for oppmykning og spenningsfrigjøring.
 
Hver Gravid Styrke time avsluttes med en deilig avspenning fordi vi vet hvor fantastisk det er med avspenning etter å ha tatt seg ut fysisk. Da får du hvile og kjenne mykheten og roen i kroppen og i øyeblikket. Du får landet skikkelig på matta, i deg selv og sammen med barnet i magen.
 
Mange velger denne kursformen i 2. trimester, men det er også mulig å delta på Gravid Styrke fram til termin dersom du er i god form. Kurset er ikke tilpasset gravide med bekkenplager, men dersom du opplever å få bekkenplager i løpet av kursperioden kan du bytte over til et mer passende kurs. Du trenger ingen tidligere erfaring med yoga for å delta på dette kurset, men du må like å være aktiv og ønske å bruke yoga for å styrke kroppen i svangerskapet.
 
NB! Viktig informasjon i 2022: Vi har strenge smitteverntiltak slik at alle våre deltakere skal føle seg trygge på å komme på kurs hos oss. Alle som deltar på kurs må være friske og symptomfrie. Vi anbefaler deltakere å ha egen yogamatte, men vi har gode smittevernrutiner, så du kan låne hos oss hvis du ikke har selv. Dersom du benytter deg av yogautstyr i lokalet må ta med et håndkle for å dekke til lånt utstyr. Både for egen sikkerhet, men også av hensyn til andre som skal bruke utstyret etterpå. Alt utstyr organiseres slik at det brukes av færrest mulig deltakere i løpet av uka.
 
Antibac er satt ut i vårt lokale og vi anbefaler at du bruker dette når du kommer og når du går pluss etter toalettbesøk. Viktige overflater vil bli vasket/desinfisert flere ganger per dag. Vi oppdaterer oss fortløpende på hvilke smitteverntiltak som kreves og anbefales for yogastudioer, og holder en streng linje for å sikre deg som deltaker best mulig.
 
Den spesielle situasjonen gjør også at vi dessverre ikke kan la deltakere bli i lokalet utover den tiden klassen varer, siden yogalærer må sørge for at lokalet blir vasket og klargjort for neste time. Det er heller ikke mulig å komme tidligere enn 10 minutter før timen starter av samme grunn.
 
Smitteverntiltakene innebærer også et svært nedsatt antall deltakere som kan delta på kurs i 2022. Derfor vil det så lenge dette opprettholdes ikke være mulig å ta igjen tapte timer på andre kurs. Går du glipp av flere timer kan du ta kontakt på post@mamayoga.no, så gir vi deg tilgang på Gravid Styrke Online i en begrenset periode som kompensasjon. Håper på forståelse for at vi må gjøre det litt annerledes en periode.
 
Hjertelig velkommen på kurs ved MamaYoga!