styrket kvinne - avspent mamma
 

Styrking av kjernen med Hypopressiv trening - Steg 1

Kursstart:
Fre31.01.2020
Pris:
kr. 795,-
Lokale:
Grünerløkka
Yogalærer:
Sadie Lawler
Timer:
3

Kursdatoer:
  • 31.01.2020   16:00 - 19:00

Welkommen til en spennende workshop for deg som har født!
 
Workshopen "Styrking av kjernen med hypopressiv trening - Steg 1 bygger på en spesifikk teknikk for å rehabilitere og styrke kjernen og bekkenbunnen.Siden teknikken motvirker økt trykk i kjernen, er den spesielt bra for å behandle utfordringer etter fødsel som inkontinens, ustabilitet og smerte i bekken og rygg, delte magemuskler (diastase) samt underlivsprolaps/fremfall.
 
Den er også gunstig for idrettsutøvere og andre som trener mye styrke og driver med høyintensitetstrening, da den kan forebygge og behandle skader i kjernemuskulaturen som slike aktiviteter kan medføre. Hypopressiv trening/Low Pressure Fitness brukes med stor suksess i stadig flere land, og er en treningsform som er skånsom, trygg og effektiv.
 
Denne workshopen er en introduksjon i teknikken. Du vil lære bakgrunnen for den og hvordan den fungerer. Du vil lære en pusteteknikk og 4 av de 10 stillingene i den grunnleggende serien. Dette gjør at du kan begynne å trene hjemme på egenhånd og teste hvordan hypopressiv trening fungerer over tid.
 
Workshopen passer for alle. Både for deg som opplever at du har små eller store utfordringer etter fødsel, og for deg som vil lære en teknikk som spesifikt øker styrken og stabiliteten i kjernen.
 
Hjertelig vel møtt!