styrket kvinne - avspent mamma
 

Hypopressiv trening

Kursstart:
Tors05.12.2019
Pris:
kr. 795,-
Lokale:
Grünerløkka
Yogalærer:
Sadie Lawler
Timer:
3

Kursdatoer:
  • 05.12.2019   18:30 - 21:30

Hypopressiv trening – Low Pressure Fitness er en revolusjonerende måte å rehabilitere og styrke kjernen og bekkenbunnen, mens man også retter på ubalanser i trykk i brystet, buken og bekkenet. Det er spesielt effektivt for å behandle plager ifm fødsel som inkontinens, underlivsprolaps/fremfall, ustabilitet og smerte i bekken og rygg, samt delte magemuskler (diastase).
Siden teknikken motvirker økt trykk i kjernen, er det også veldig gunstig for idrettsutøvere og andre som trener mye styrke og driver med høyintensitetstrening, da den kan brukes for å forebygge og behandle skadene i kjernemuskulaturen slike aktiviteter kan medføre. Hypopressiv trening – Low Pressure Fitness brukes flittig i flere og flere land med stor suksess, og er en treningsform som er skånsom, trygg og gir fantastiske resultater!


Workshopen er en introduksjon i denne fantastiske teknikken. Du vil lære bakgrunnen for teknikken og hvordan det fungerer på en helt annen måte enn alt annet, og vil lære både den unike pusteteknikken og 4 av de 10 stillingene i den grunnleggende serien. Du vil også få beskrivelser slik at du trygt kan begynne å trene hjemme på egenhånd og teste hvor effektiv hypopressiv trening er!Workshopen passer for alle, i alle aldre, uansett kondisjon.

Hjertelig vel møtt!