styrket kvinne - avspent mamma
 

Urban Mama Pilates intro workshop

Kursstart:
Søn09.06.2019
Pris:
kr. 460,-
Lokale:
Grünerløkka
Yogalærer:
Ida Brenna
Timer:
1

Kursdatoer:
  • 09.06.2019   11:30 - 14:00

Pilates metoden er et supert verktøy for å vedlikeholde kjernemuskulaturen i graviditeten og gjenoppbygge magemusklene igjen etter svangerskapet.
MamaYoga tilbyr både GravidPilates, BarselPilates og UrbanMamaPilates. Er du mamma og ny i Pilates er denne workshopen for deg. Pilates er en ypperlig treningsmetode for alle mammaer uansett hvor lenge det er siden du har født. Det er også en fantastisk måte å trene på mellom graviditeter- slik at du forbereder kroppen på svangerskapet. I graviditeten forskyves vekten fremover etterhvert som magen vokser og det skapes ekstra belastning på ryggsøylen og bekkenet. God kroppsholdning krever styrket kjernemuskulatur. Etter svangerskapet er Pilates en effektiv måte å gjenoppbygge mage- og bekkenbunnen på, slik at du gjenfinner kroppens stabilitet, styrke og smidighet.
På denne workshopen vil du lære Pilates sine fem grunnprinsipper: Pusten, bekkenplassering, brystkasse/ribbenplassering, skulderplassering og hode/nakkeplassering. Gjennom kunnskapen om disse fem grunnprinsippene vil du trene Pilates på en effektiv og gøy måte. Du vil også få en holdningsanalyse som gjør at ditt treningsutbytte blir større. Ved gjennomført workshop kan du fortsette treningen på UrbanMamaPilates om du ønsker det. Da har du kunnskapen som skal til for å følge videre kurs og få mest mulig ut av Pilates treningen.
Ida Brenna holder denne workshopen og er også MamaYogas egen Pilates instruktør på kursene GravidPilates, BarselPilates og UrbanMamaPilates. Hun er både yogalærer, pilates instruktør og muskelterapeut, slik at du trygt blir guidet gjennom denne workshopen. Ida har et hjerte for arbeidet med å vedlikeholde og gjenoppbygge bekkenbunnen og magemusklene i graviditeten og etter svangerskapet. Hun har selv gjennomgått og trent seg opp igjen etter tre svangerskap og vet hvor viktig dette arbeidet er for din helse, styrke og vitalitet.
Velkommen alle mammaer til en treningsglad Pilates workshop!