styrket kvinne - avspent mamma
 

Urban Mama for vitalitet og livskraft

Kursstart:
Lør13.04.2019
Pris:
kr. 460,-
Lokale:
Grünerløkka
Yogalærer:
Ida Brenna
Timer:
1

Kursdatoer:
  • 13.04.2019   11:00 - 13:30

Velkommen til en lørdag fullspekket med kundaliniyogaens herlige verktøy for livskraft og vitalitet!
Kundaliniyoga er en yogaform som passer for alle- derfor er dette en åpen workshop som passer både for mammaer som har trent mye annen yoga fra før eller er helt nye på yogamatten. Vi kommer til å gjøre ulike kundaliniyogaøvelser for hele kroppen, pusteøvelser, meditasjoner, lydvibrasjoner og en lang avspenningsdel.
Kundaliniyoga vil gi deg vitale kjertler, sterkt immunforsvar, rolig nervesystem, god sirkulasjon og en bevissthet på dine innarbeidede vaner og tankesett.
Vi lever i en hverdag og verden med mye stress og press- og her i denne kundaliniyoga workshopen skal du endelig få finne et rom der du kan tillate deg å bare være, et rom med aksept for at du er deg- og det rekker.
Det blir også servert rawfoodkake og hvetegress shot i en liten pause.
Etter denne workshopen vil du som mamma føle økt mental klarhet, være gladere og fått fylt deg opp med vitalitet slik at du kan gå våren i møte.
Ida gleder seg til å møte deg og løfte deg gjennom en deilig kundaliniyogaworkshop!
Om læreren:
Ida er internationalt KRI sertifisert Kundaliniyogalærer med videreutdannelse innen gravideyoga, barselyoga og medisinsk barne- og ungdomsyoga. Ida er også Pilates instruktør og muskelterapeut.
Hun er genuint opptatt av å fremme helse, vitalitet og glede!
Ida er mamma til tre sønner og har yoga som livsstil med en passion for rawfood og supermat.
Som yogalærer har hun en oppriktig tilstedeværelse og er opptatt av at alle kursdeltakerne skal bli sett, verdsatt og få mest mulig ut av hennes workshop.