styrket kvinne - avspent mamma
 

Styrking av kjernen med Hypopressiv trening - Steg 2

Kursstart:
Fre24.04.2020
Pris:
kr. 850,-
Lokale:
Grünerløkka
Yogalærer:
Sadie Lawler
Timer:
4

Kursdatoer:
  • 24.04.2020   16:00 - 20:00

Styrking av kjernen med Hypopressiv trening - steg 2 – KOM VIDERE!

Denne workshoppen er for deg som har kommet i gang med hypopressiv trening og vil ta steget videre for å lære deg flere stillinger og få mer t av teknikken. Enten du har tatt introduksjonsworkshopen eller du har hatt minst 3 timer med 1-1.

For å ha utbytte av denne workshoppen må du:
– Ha pusteteknikken på plass
– Være kjent med de 4 grunnleggende stillingene
– Og gjerne ha begynt å øve deg hjemme på det du har lært.
Vi starter med å friske opp pusteteknikken og stillingene du har lært fra før. Vi ser på vanlige utfordringer og «feil» som kan komme i veien for en god teknikk og gode resultater. Du får hjelp til å perfeksjonere teknikken din. Etter det lærer du stillingene som er igjen slik at du kan hele serien med øvelser og gjennom å gjøre den kan styrke alle muskelgrupper i den daglige treningen din. Vi kommer også til å gjøre litt forskjellige teknikker for å oppnå den beste effekten med treningen.
Etter denne workshoppen har du verktøyene du trenger for å bygge opp kjernen, bekkenbunnen og hele kroppen fra innsiden og ut. Du får mer ut av treningen når du gjør hele serien og det vil gi deg raskere resultater.
Hypopressiv trening er en effektiv måte å få kjernen og bekkenbunnen funksjonelle igjen etter fødsel og andre belastningsskader. Det er både pust- og holdningsomprogrammering som vil styrke, løfte og stabilisere.
På kun 10-15 minutter daglig kan du bli frisk og sterk igjen
‎Du får info noen dager i forkant av workshopen på mail, så sjekk spam om du ikke har sett noe.
Workshoppen passer for alle, i alle aldre, uansett kondisjon. Babyer velkommen. Ta kontakt om du lurer på noe.
Hjertelig vel møtt!