styrket kvinne - avspent mamma
 

Barsel Pilates

Kurs Dag & Tid Starter Timer Yogalærer Pris
Kurs Dag & Tid Starter Timer Yogalærer Pris
Kurs Dag & Tid Starter Timer Yogalærer Pris
Barsel Pilates har vi kun på Grünerløkka.
 
Fra og med 6-8 uker etter fødselen er det fint å starte gjenoppbyggingen av mage -og bekkenbunnen etter graviditeten og fødselen. Pilates er en effektiv og trygg treningsmetode for denne opptreningen. Pilatesmetoden hjelper deg med å trene opp kjernemuskulaturen i magen igjen slik at du får tilbake en god kroppsholdning samt avlaster skuldre, nakke og rygg. Du vil gjenfinne kroppens stabilitet, styrke og smidighet.
 
På dette kurset lærer du Pilates` fem grunnprinsipper: Pusten, bekkenplassering, brystkasse/ribbenplassering, skulderbladplassering og hode/nakkeplassering. Gjennom kunnskapen om disse fem grunnprinsippene vil du kunne få en bedre forståelse av din egen kropp og få et større utbytte av treningen.
  
På denne timen deltar du sammen med babyen din, men timen inneholder ingen babymassasje. 
 
Les mer om Pilatesmetoden her
 
NB! Viktig informasjon høsten 2020: Vi iverksetter strenge smitteverntiltak slik at alle våre deltakere skal føle seg trygge på å komme på kurs hos oss. Alle som deltar på kurs må være friske og symptomfrie. Vi anbefaler deltakere å ha egen yogamatte, men vi har gode smittevernrutiner, så du kan låne hos oss hvis du ikke har selv. Dersom du benytter deg av yogautstyr i lokalet må ta med et rent laken og et rent putevar for å dekke til lånt utstyr. Både for egen sikkerhet, men også av hensyn til andre som skal bruke utstyret etterpå.
 
Sticky-mattene blir rengjort mellom hver bruk og alt utstyr organiseres slik at det brukes av færrest mulig deltakere i løpet av uka. 
 
Antibac er satt ut i vårt lokale og vi anbefaler at du bruker dette når du kommer og når du går pluss etter toalettbesøk. Viktige overflater vil bli vasket/desinfisert flere ganger per dag. Vi oppdaterer oss fortløpende på hvilke smitteverntiltak som kreves og anbefales for yogastudioer, og holder en streng linje for å sikre deg som deltaker best mulig.
 
Den spesielle situasjonen gjør også at vi dessverre ikke kan la deltakere bli i lokalet utover den tiden klassen varer, siden yogalærer må sørge for at lokalet blir vasket og klargjort for neste time. Det er heller ikke mulig å komme tidligere enn 10 minutter før timen starter av samme grunn.
 
Smitteverntiltakene innebærer også et svært nedsatt antall deltakere som kan delta på kurs høsten 2020. Derfor vil det så lenge dette opprettholdes ikke være mulig å ta igjen tapte timer på andre kurs. Går du glipp av flere timer kan du ta kontakt på post@mamayoga.no, så gir vi deg tilgang på BarselYoga Online i en begrenset periode som kompensasjon. Håper på forståelse for at vi må gjøre det litt annerledes en periode.
 
PS! Du kan bli med på kurs som allerede er startet, se listen over igangsatte kurs med ledig kapasitet.  
 
Hjertelig velkommen på kurs ved MamaYoga!