styrket kvinne - avspent mamma
 

Barsel Myk

Kurs Dag & Tid Starter Timer Yogalærer Pris
Barsel Myk Tir 11:00 - 12:20 31.8.2021 5 Jannicke Wiel 1600,- Gå til påmelding
Barsel Myk Tors 12:30 - 13:50 14.10.2021 5 Ingrid Myklebust 1600,- Gå til påmelding
Kurs Dag & Tid Starter Timer Yogalærer Pris
Barsel Myk Man 13:00 - 14:20 25.10.2021 5 Ingrid Myklebust 1600,- Gå til påmelding
Kurs Dag & Tid Starter Timer Yogalærer Pris
Barsel Myk Man 13:00 - 14:20 9.8.2021 5 Ingrid Myklebust 1600,- Gå til påmelding
Barsel Myk Man 13:00 - 14:20 13.9.2021 5 Ingrid Myklebust 1600,- Gå til påmelding
Barsel Myk Man 13:00 - 14:20 25.10.2021 5 Anette H. Åsheim 1600,- Gå til påmelding
Barsel Myk er en myk og samtidig aktiv yogatime for deg som har født. Dette kurset er ment for nybakte mama’s som kjenner seg klare til å starte det første arbeidet med å få kroppen mer på plass igjen etter fødsel. Øvelsene varierer fra lette og rolige til mer fysisk krevende for mor. Vi jobber med å styrke kjernemuskulaturen spesifikt og kroppen generelt samt å løse opp spenninger i rygg, skuldre og nakke. 
 
I vår todeling av barselyogakurs så er dette den minst fysisk krevende yogatimen og kontakten mellom mor & baby står i fokus. Vi har satt av ca. 20 minutter på hver time til deilig babymassasje som gir mor & baby god anledning til å ha tett og nær kommunikasjon. 

Vi anbefaler oppstart på dette kurset primært fra 6-8 uker etter fødsel. Du kan gå på Barsel Myk fram til barnet ditt begynner å krabbe eller på annet vis blir mobil slik at det utfordrer din yogapraksis. 
 
Dersom du kjenner at kroppen har behov for mer kraftfull yoga anbefaler vi deg å melde deg på Barsel Styrke.
 
NB! Viktig informasjon i 2021: Vi har strenge smitteverntiltak slik at alle våre deltakere skal føle seg trygge på å komme på kurs hos oss. Alle som deltar på kurs må være friske og symptomfrie. Vi anbefaler deltakere å ha egen yogamatte, men vi har gode smittevernrutiner, så du kan låne hos oss hvis du ikke har selv. Dersom du benytter deg av yogautstyr i lokalet må ta med et rent håndkle for å dekke til lånt utstyr. Både for egen sikkerhet, men også av hensyn til andre som skal bruke utstyret etterpå. Alt utstyr organiseres slik at det brukes av færrest mulig deltakere i løpet av uka. 
 
Antibac er satt ut i vårt lokale og vi anbefaler at du bruker dette når du kommer og når du går pluss etter toalettbesøk. Viktige overflater vil bli vasket/desinfisert flere ganger per dag. Vi oppdaterer oss fortløpende på hvilke smitteverntiltak som kreves og anbefales for yogastudioer, og holder en streng linje for å sikre deg som deltaker best mulig.
 
Den spesielle situasjonen gjør også at vi dessverre ikke kan la deltakere bli i lokalet utover den tiden klassen varer, siden yogalærer må sørge for at lokalet blir vasket og klargjort for neste time. Det er heller ikke mulig å komme tidligere enn 10 minutter før timen starter av samme grunn.
 
Smitteverntiltakene innebærer også et svært nedsatt antall deltakere som kan delta på kurs i 2021. Derfor vil det så lenge dette opprettholdes ikke være mulig å ta igjen tapte timer på andre kurs. Går du glipp av flere timer kan du ta kontakt på post@mamayoga.no, så gir vi deg tilgang på BarselYoga Online i en begrenset periode som kompensasjon. Håper på forståelse for at vi må gjøre det litt annerledes en periode.
  
PS! Du kan bli med på kurs som allerede er startet, se listen over igangsatte kurs med ledig kapasitet. 
 
Hjertelig velkommen på kurs ved MamaYoga!