styrket kvinne - avspent mamma
 

Barsel Styrke med manualer

Kurs Dag & Tid Starter Timer Yogalærer Pris
Barsel Styrke med manualer Tir 13:10 - 14:30 16.11.2021 5 Jannicke Wiel 1600,- Gå til påmelding
Barsel Styrke med manualer Tir 13:10 - 14:30 18.1.2022 6 Jannicke Wiel 1680,- Gå til påmelding
Kurs Dag & Tid Starter Timer Yogalærer Pris
Kurs Dag & Tid Starter Timer Yogalærer Pris
Barsel Styrke med manualer er vår mest styrkende yogatimen for kvinner i barsel. Dette er klassen for deg som ønsker å komme kraftfullt i gang med kroppen igjen etter svangerskap og fødsel.
 
Timen inneholder mest styrkende yogastillinger, men også yogastillinger for oppmykning og spenningsfrigjøring. Vi har hovedfokus på styrketrening av rygg, mage og bekkenbunn og legger inn noen oppmykende øvelser for de områdene som ofte blir ømme og stive, spesielt nakke og skuldre.
 
Vi gjør også enkle styrkende øvelser med manualer (valgfri vekt fra 1-10 kg) for å styrke sete, ben, rygg, mage, skuldre og armer. Øvelsene med vekter veves inn mellom yogasekvensene. Dette kurset er for deg som ikke har skader eller fysiske utfordringer. Du kan begynne rett på dette kurset dersom du er skadefri og trente med vekter før svangerskapet. 
 
Vi anbefaler oppstart på dette kurset fra tidligst 6-8 uker etter fødsel dersom er du i veldig god form eller gjerne etter et Barsel Myk kurs eller Barsel Styrke kurs dersom du har behov for en trinnvis oppbygning. Du kan gå på Barsel Styrke med manualer fram til barnet ditt begynner å krabbe eller på annet vis blir mobil slik at det utfordrer din yogapraksis.
 
Dersom du kjenner at kroppen har behov for en myk opptrening eller du har problemer med vonde skuldre, armer eller håndledd så anbefaler vi at du starter med Barsel Myk først og så fortsetter med vanlig Barsel Styrke når du kjenner deg klar for mer aktiv trening. Deretter kan du fortsette med Barsel Styrke med manualer når du kjenner at kroppen har fått litt grunnstyrke på plass, at du er fri for fysiske utfordringer og du er klar for kraftfull trening.
 
NB! Viktig informasjon i 2021: Vi har strenge smitteverntiltak slik at alle våre deltakere skal føle seg trygge på å komme på kurs hos oss. Alle som deltar på kurs må være friske og symptomfrie. Vi anbefaler deltakere å ha egen yogamatte, men vi har gode smittevernrutiner, så du kan låne hos oss hvis du ikke har selv. Dersom du benytter deg av yogautstyr i lokalet må ta med et rent håndkle for å dekke til lånt utstyr. Både for egen sikkerhet, men også av hensyn til andre som skal bruke utstyret etterpå. Alt utstyr organiseres slik at det brukes av færrest mulig deltakere i løpet av uka.
 
Antibac er satt ut i vårt lokale og vi anbefaler at du bruker dette når du kommer og når du går pluss etter toalettbesøk. Viktige overflater vil bli vasket/desinfisert flere ganger per dag. Vi oppdaterer oss fortløpende på hvilke smitteverntiltak som kreves og anbefales for yogastudioer, og holder en streng linje for å sikre deg som deltaker best mulig.
 
Den spesielle situasjonen gjør også at vi dessverre ikke kan la deltakere bli i lokalet utover den tiden klassen varer, siden yogalærer må sørge for at lokalet blir vasket og klargjort for neste time. Det er heller ikke mulig å komme tidligere enn 10 minutter før timen starter av samme grunn.
 
Smitteverntiltakene innebærer også et svært nedsatt antall deltakere som kan delta på kurs i 2021. Derfor vil det så lenge dette opprettholdes ikke være mulig å ta igjen tapte timer på andre kurs. Går du glipp av flere timer kan du ta kontakt på post@mamayoga.no, så gir vi deg tilgang på BarselYoga Online i en begrenset periode som kompensasjon. Håper på forståelse for at vi må gjøre det litt annerledes en periode.
 
Hjertelig velkommen på kurs ved MamaYoga!