styrket kvinne - avspent mamma
 

Workshop: Hypopressiv trening

Kurs Dag & Tid Starter Timer Yogalærer Pris
Kurs Dag & Tid Starter Timer Yogalærer Pris
Kurs Dag & Tid Starter Timer Yogalærer Pris
Hypopressiv trening Tors 18:30 - 21:30 5.12.2019 3 Sadie Lawler 795,- Gå til påmelding
MamaYoga inviterer til en kjempe spennende workshop for kvinner som har født!
 
Vil du lære den mest effektive, trygge og skånsomme måten å rehabilitere og styrke kroppen etter fødsel? Vil du få en funksjonell kjerne og bekkenbunn, som tåler livets belastning, som støtter deg når du skal løfte ungen, løpe etter bussen, hoppe i trampolinen? Vil du finne tilbake til en kropp som føles stabil og sterk, en kropp som du kan stole på og føle deg stolt av?
 
 
 
Mange kvinner sliter med plager etter de har født som inkontinens, slapp bekkenbunnsmuskulatur, rygg- og bekkensmerter, delte magemuskler, underlivsprolaps (fremfall), problemer med fordøyelsen og vonde menstruasjoner, og får bare beskjed om at sånn er det bare.
 
Men slik trenger det ikke å være!
 
 
 
Tusenvis av kvinner, inkludert Sadie Lawler (les mer) som holder kurset, har fått livene sine tilbake med hypopressiv trening etter å ha trodd lenge at det ikke var noe de kunne gjøre. Hypopressiv trening er en revolusjonerende måte å få kjernen og bekkenbunnen funksjonelle igjen etter fødsel og andre belastningsskader. Det er både pust- og holdningsomprogrammering som vil styrke, løfte og stabilisere, det fungerer ulikt alt annet du har prøvd før.
 
Sadie som holder workshopen, er den første og eneste sertifiserte Low Pressure Fitness treneren i Norge, og jobber hardt for å spre god informasjon om forebygging og behandling av fødsels- og belastningsskader. Siden hun begynte å trene opp andre i hypopressiv trening har hun hjulpet hundrevis av kvinner til å finne tilbake til en sterk og stabil kropp som de trodde de hadde mistet for alltid.
 
Hun skriver selv: "Jeg vil gjøre mitt beste for at ingen andre kvinner må gå gjennom det jeg gjorde det første året, da jeg trodde alt var tapt og livet mitt var ødelagt for alltid. Fordi det finnes enkel, effektiv og rask hjelp å få! Det spiller ingen rolle hvor lenge det er siden fødsel, om du har store skader eller bare føler at noe må bli litt sterkere eller komme litt mer på plass. Begynn i dag og på kort tid kan du være på vei mot å bli sterk, stolt og flott. Det fortjener vi alle!".
 
Hjertelig vel møtt!