styrket kvinne - avspent mamma
 

Urban Mama Pilates

Kurs Dag & Tid Starter Timer Yogalærer Pris
Kurs Dag & Tid Starter Timer Yogalærer Pris
Kurs Dag & Tid Starter Timer Yogalærer Pris
I svangerskapet forskyves vekten fremover etterhvert som magen vokser og det skapes ekstra belastning på ryggsøylen og bekkenet. God kroppsholdning krever styrket kjernemuskulatur.
  
Pilatesmetoden er et supert verktøy for å vedlikeholde kjernemuskulaturen i graviditeten og gjenoppbygge magemusklene i tiden etter fødsel, uansett hvor lenge det er siden du har født. Ikke minst for deg som vi styrke kroppen effektivt mellom graviditeter, slik at du gjenfinner kroppens stabilitet, styrke og smidighet og forbereder kroppen på det kommende svangerskapet.
  
På denne timen vil du lære Pilates sine fem grunnprinsipper: Pust, bekkenplassering, brystkasse/ribbenplassering, skulderplassering og hode/nakkeplassering. Gjennom kunnskapen om disse fem grunnprinsippene vil du trene Pilates på en effektiv og inspirerende måte.
  
MamaYoga tilbyr både Gravid Pilates, Barsel Pilates og Urban Mama Pilates.
 
NB! Viktig informasjon høsten 2020: Vi iverksetter strenge smitteverntiltak slik at alle våre deltakere skal føle seg trygge på å komme på kurs hos oss. Alle som deltar på kurs må være friske og symptomfrie. Vi anbefaler deltakere å ha egen yogamatte, men vi har gode smittevernrutiner, så du kan låne hos oss hvis du ikke har selv. Dersom du benytter deg av yogautstyr i lokalet må ta med et rent laken og et rent putevar for å dekke til lånt utstyr. Både for egen sikkerhet, men også av hensyn til andre som skal bruke utstyret etterpå. Mattene blir rengjort mellom hver bruk og alt utstyr organiseres slik at det brukes av færrest mulig deltakere i løpet av uka. Det vil gå minimum 48 timer mellom hver gang det samme utstyret blir brukt.
 
Antibac er satt ut i vårt lokale og vi anbefaler at du bruker dette når du kommer og når du går pluss etter toalettbesøk. Viktige overflater vil bli vasket/desinfisert flere ganger per dag. Vi oppdaterer oss fortløpende på hvilke smitteverntiltak som kreves og anbefales for yogastudioer, og holder en streng linje for å sikre deg som deltaker best mulig.
 
Den spesielle situasjonen gjør også at vi dessverre ikke kan la deltakere bli i lokalet utover den tiden klassen varer, siden yogalærer må sørge for at lokalet blir vasket og klargjort for neste time. Det er heller ikke mulig å komme tidligere enn 10 minutter før timen starter av samme grunn.
 
Smitteverntiltakene innebærer også et svært nedsatt antall deltakere som kan delta på kurs høsten 2020. Derfor vil det så lenge dette opprettholdes ikke være mulig å ta igjen tapte timer på andre kurs. Går du glipp av flere timer kan du ta kontakt på post@mamayoga.no, så gir vi deg tilgang på online-yoga i en begrenset periode som kompensasjon. Håper på forståelse for at vi må gjøre det litt annerledes en periode.
 
 
PS! Du kan bli med på kurs som allerede er startet, se listen over igangsatte kurs med ledig kapasitet.