styrket kvinne - avspent mamma
 

Gravid Pilates

Kurs Dag & Tid Starter Timer Yogalærer Pris
Kurs Dag & Tid Starter Timer Yogalærer Pris
Kurs Dag & Tid Starter Timer Yogalærer Pris
Gravid Pilates Tors 18:30 - 19:30 20.1.2022 6 Elisabeth Gangnes 1680,- Gå til påmelding
Gravid Pilates Tors 19:50 - 20:50 27.1.2022 6 Elisabeth Gangnes 1680,- Gå til påmelding
Gravid Pilates Tors 18:30 - 19:30 10.3.2022 6 Elisabeth Gangnes 1680,- Gå til påmelding
For lettere å komme tilbake i form igjen etter graviditeten og fødsel anbefales det at du trener både magemuskler og bekkenbunnsmuskulatur under graviditeten. Pilatesøvelser er ypperlig i dette arbeidet og det er både trygt og effektivt. 
 
I graviditeten forskyves vekten fremover etter hvert som magen vokser og det skapes ekstra belastning på ryggsøylen og bekkenet. God kroppsholdning krever styrket kjernemuskulatur og det er fint å vedlikeholde kjernen også under svangerskapet.
 
I Gravid Pilates fokuserer vi på gode og trygge styrke- og tøyeøvelser og kurset passer for gravide både i 2. og 3. trimester. Du trenger ingen tidligere erfaring med Pilatesteknikken for å kunne delta på dette kurset.
 
Elisabeth Gangnes som holder kursene i Gravid Pilates ved MamaYoga underviser på engelsk, men forstår norsk.  
 
 
NB! Viktig informasjon i 2022: Vi har strenge smitteverntiltak slik at alle våre deltakere skal føle seg trygge på å komme på kurs hos oss. Alle som deltar på kurs må være friske og symptomfrie. Vi anbefaler deltakere å ha egen yogamatte, men vi har gode smittevernrutiner, så du kan låne hos oss hvis du ikke har selv. Dersom du benytter deg av yogautstyr i lokalet må ta med et rent håndkle for å dekke til lånt utstyr. Både for egen sikkerhet, men også av hensyn til andre som skal bruke utstyret etterpå. Alt utstyr organiseres slik at det brukes av færrest mulig deltakere i løpet av uka. 
 
Antibac er satt ut i vårt lokale og vi anbefaler at du bruker dette når du kommer og når du går pluss etter toalettbesøk. Viktige overflater vil bli vasket/desinfisert flere ganger per dag. Vi oppdaterer oss fortløpende på hvilke smitteverntiltak som kreves og anbefales for yogastudioer, og holder en streng linje for å sikre deg som deltaker best mulig.
 
Den spesielle situasjonen gjør også at vi dessverre ikke kan la deltakere bli i lokalet utover den tiden klassen varer, siden yogalærer må sørge for at lokalet blir vasket og klargjort for neste time. Det er heller ikke mulig å komme tidligere enn 10 minutter før timen starter av samme grunn.
 
Smitteverntiltakene innebærer også et svært nedsatt antall deltakere som kan delta på kurs i 2022. Derfor vil det så lenge dette opprettholdes ikke være mulig å ta igjen tapte timer på andre kurs. Går du glipp av flere timer kan du ta kontakt på post@mamayoga.no, så gir vi deg tilgang på Gravid Pilates Online i en begrenset periode som kompensasjon. Håper på forståelse for at vi må gjøre det litt annerledes en periode.
 
PS! Du kan bli med på kurs som allerede er startet, se listen over igangsatte kurs med ledig kapasitet.  
 
Hjertelig velkommen på kurs ved MamaYoga!