styrket kvinne - avspent mamma
 

Gravid Pilates

Kurs Dag & Tid Starter Timer Yogalærer Pris
Kurs Dag & Tid Starter Timer Yogalærer Pris
Gravid Pilates Tir 15:30 - 16:30 26.2.2019 8 Ida Brenna 1680,- Gå til påmelding
Gravid Pilates Tir 15:30 - 16:30 30.4.2019 8 Ida Brenna 1680,- Gå til påmelding
Kurs Dag & Tid Starter Timer Yogalærer Pris
Gravid Pilates Fre 15:30 - 16:30 8.2.2019 8 Ida Brenna 1680,- Gå til påmelding
Gravid Pilates Fre 15:30 - 16:30 12.4.2019 8 Ida Brenna 1680,- Gå til påmelding
Vårt kurstilbud i Gravid Pilates har pause siden vår flotte Pilates instruktør Ida er i barselpermisjon fram til februar 2019.
 
Gravid Pilates har vi på Grünerløkka & Tullinløkka! 
 
For lettere å komme tilbake i form igjen etter graviditeten og fødsel anbefales det at du trener både magemuskler og bekkenbunnsmuskulatur under graviditeten. Pilatesøvelser er ypperlig i dette arbeidet og det er både trygt og effektivt. 
 
I graviditeten forskyves vekten fremover etter hvert som magen vokser og det skapes ekstra belastning på ryggsøylen og bekkenet. God kroppsholdning krever styrket kjernemuskulatur og det er fint å vedlikeholde kjernen også under svangerskapet.
 
I Gravid Pilates fokuserer vi på gode og trygge styrke- og tøyeøvelser og kurset passer for gravide både i 2. og 3. trimester.
 
Mika sier om Gravid Pilates: " Jeg kan varmt anbefale Gravid Pilates hos Mama Yoga. Jeg har fulgt to kursrekker, og merket bedring i ryggen/bekkenet allerede etter første gang - og har siden ikke hatt vondt resten av graviditeten. Et supert kurs for alle gravide som ønsker å forebygge smerter under graviditeten, stå styrket i fødselen, og ikke minst gjøre det lettere å komme i form igjen etterpå, på en hyggelig måte. Kurset foregikk i flotte lokaler, med en dyktig, informativ og oppmerksom instruktør. Jeg kommer garantert tilbake for barseltrening her etter fødselen!"
 
Hege-Beate sier om Gravid Pilates: "På Gravid Pilates føles det nesten som å ha personlig trener; vi er en liten gruppe og Ida passer på at øvelsene tilpasses hver enkelt. Timene blir også varierte siden Ida er flink til å bruke både baller, ringer og bånd i løpet av timen. Personlig føles det trygt å ha en instruktør som har erfaring med pilates gravide, siden jeg ble engstelig for å gjøre noe feil på treningsstudioet jeg gikk på før når instruktørene ikke kunne nok om trygge, alternative øvelser for gravide. Veldig inspirerende å trene sammen med andre gravide som er med og som er en uke eller to unna termin, når jeg selv har 2 mnd igjen! Det var så utrolig deilig å komme i gang igjen, og pilates har virkelig vært gull verdt for kroppen min de siste månedene. Blir rett og slett glad og fornøyd!" 
 
Ida Brenna holder kursene i Gravid Pilates og Barsel Pilates. Hun er både yogalærer, pilatesinstruktør og muskelterapeut slik at du trygt blir guidet gjennom disse timene. Ida har et hjerte for arbeidet med å vedlikeholde og gjenoppbygge bekkenbunnen og magemuskulaturen i graviditeten og etter fødselen. Hun har selv gjennomgått og trent seg opp igjen etter to svangerskap og vet hvor viktig dette arbeidet er for din helse, styrke og vitalitet.
 
Les mer om Pilatesmetoden her