styrket kvinne - avspent mamma
 

GravidYoga Live

Kurs Dag & Tid Starter Timer Yogalærer Pris
Kurs Dag & Tid Starter Timer Yogalærer Pris
Kurs Dag & Tid Starter Timer Yogalærer Pris
GravidYoga hjem til deg via Livestreaming
 
Ønskerdu personlig oppfølging og veiledning?
Ønsker du direkte kontakt med yogalæreren nå når alt er stengt?
Ønsker du fellesskap med andre gravide og et forum der du kan dele
erfaringer både i svangerskapet og i yogaen?
 
Vi setter nå opp et kurs med vår populære yogalærer Elin Ulstad der du får ivaretatt alt dette; nemlig GravidYoga Live. Her lærer du å bruke yogaens verktøy som støtte under din graviditet.
 
Gravidyoga er så mye mer enn å tilpasse de fysiske yogastillingene utifra den gravide kvinnens kropp. Det er felleskapet med andre gravide kvinner, utforske kvinnekraften som bor inne i deg, finne gode verktøy for å kunne forberede seg til å bli mamma, skape en følelse av styrke og balanse under graviditeten.
 
Dette skal vi gjøre gjennom å;
  • Dele erfaringer i gruppen - hver samling på zoom starter med mulighet for deling i gruppen der du både kan dele dine erfaringer, opplevelser eller bekymringer men også få muligheten å ta del av og kanske få tips av andre gravide. I tillegg til at vi kommer til å ha en lukket gruppe der vi under disse fem ukene kommuniserer.
  • Praktisere yogastillinger - Vi vil praktisere nøye gjenomtenkte sekvenser og stillinger som kan utføres på en trygg måte for deg som gravid i tillegg til mulighet for personlig oppfølging etter hver samling.
  • Praktisere pustøvelser og tilstedeværelse - lære ulika pusteteknikker som kan være et fint hjelpemiddel under fødselen men også for å roe ned under graviditeten.
Du vil få tilgang til to ferdig innspilte klasser med pusteøvelser og en enklere sekvens som du vil bli presentert for på første samlig på zoom. De passer perfekt og gjøre mellom samlingene på zoom eller etter kurset er avsluttet (du får tilgang til dem fra første kursdag og ut din graviditet)
 
Kurset passer for alle gravide kvinner uansett tidligere erfaring med yoga, eller i hvilken termin du befinner deg i. Kurset tilpasses etter gruppens nivå og behov.
 
Vi åpner for maks 12 deltakere for at hver og en skal oppleve å få god oppfølging og veiledning underveis.
 
Tid: Torsdager kl 16.30 - 18.00
Pris: 1800 kr
Yogalærer: Elin Ulstad
Sted: Hjemme hos deg - Live Streaming via zoom
 
Hjertelig vel møtt!