styrket kvinne - avspent mamma
 

GravidYoga Online

Kurs Dag & Tid Starter Timer Yogalærer Pris
Kurs Dag & Tid Starter Timer Yogalærer Pris
Kurs Dag & Tid Starter Timer Yogalærer Pris
GravidYoga Online Oktober 2020 Tors 00:00 - 24:00 1.10.2020 31 Instruktør ikke satt 550,- Gå til påmelding
Pakketilbud: GravidYoga & FødselsYoga Online Oktober 2020 Tors 00:00 - 24:00 1.10.2020 31 Instruktør ikke satt 800,- Gå til påmelding
Våren 2020 utvider vi vårt kurstilbud med et helt nytt konsept, nemlig MamaYoga Online. 
 
Vi kommer til å produsere og legge ut stadig nye timer. Melder du deg på er det bare å følge med!
 
Melder du deg på GravidYoga Online får du tilgang på alt vi legger ut som er innen alle våre kategorier av gravidyoga i den kalendermåneden som online-kurset gjelder. NB! Dersom du melder deg på før den første i måneden og ønsker tilgang tidligere eller melder deg på sent i måneden og ønsker tilgang noe i neste måned også så kan du kontakte oss på post@mamayoga.no.
 
Vi har lagt ut og legger stadig ut hele timer med hovedfokus på enten styrke (Gravid Styrke), lett styrke og oppmykning (Gravid Myk) eller kjernen (Gravid Pilates). I tillegg legger vi ut mini-kurs, kortere tematimer og noen rene avspenninger.
 
Benytter du deg av pakketilbudet med både GravidYoga Online og FødselsYoga Online får du tilgang på alt som vi legger ut innen alle våre kategorier av gravidyoga pluss alt vi legger ut som er relevant i forhold til fødsel. Dette også for den kalendermåneden som online-kurset gjelder. Vi har et fullverdig FødselsYoga Online kurs liggende ute. I tillegg legger vi ut kortere tematimer, noen foredragsliknende sekvenser for deg som skal føde og noen rene avspenninger. 
 
Så nå kan du rulle ut yogamatten, treningsmatten eller en lang fillerye og gjøre yoga sammen med oss i ditt eget hjem!
 
Hjertelig vel møtt!