styrket kvinne - avspent mamma
 

GravidYoga Online

Kurs Dag & Tid Starter Timer Yogalærer Pris
Kurs Dag & Tid Starter Timer Yogalærer Pris
Kurs Dag & Tid Starter Timer Yogalærer Pris
GravidYoga Online Desember 2021 Ons 11:00 - 24:00 1.12.2021 31 Diverse yogalærere 550,- Gå til påmelding
GravidYoga & FødselsYoga Online Desember 2021 Ons 11:00 - 24:00 1.12.2021 31 Diverse yogalærere 800,- Gå til påmelding
GravidYoga Online første halvdel av desember Ons 11:00 - 24:00 1.12.2021 15 Diverse yogalærere 300,- Gå til påmelding
Med MamaYoga Online kan du gjøre yoga hvor du vil, når du vil og så ofte du vil! Vi har også stor variasjon i lengde og temaer på videoene vi har laget slik at du også kan benytte deg av forskjellige videoer ut i fra behov, men også ut i fra tiden du har til rådighet.
 
Melder du deg på GravidYoga Online får du tilgang på alle videoer som er innen alle våre kategorier av gravidyoga i den kalendermåneden som online-kurset gjelder. Vi har lagt ut hele timer med hovedfokus på enten styrke (Gravid Styrke), lett styrke og oppmykning (Gravid Myk) eller kjernen (Gravid Pilates). I tillegg har vi lagt ut noen mini-kurs, kortere tematimer og noen rene avspenninger. Du kan velge å ha Gravid Yoga Online i en halv kalendermåned til kr 300 eller hel kalendermåned til kr 550.
 
Velger du "GravidYoga Online og FødselsYoga Online" til kr 800 får du tilgang på alt som vi har lagt ut innen alle våre kategorier av gravidyoga pluss alt vi har lagt ut som er relevant i forhold til fødsel. Dette for den kalendermåneden som online-kurset gjelder. Vi har et fullverdig FødselsYoga Online kurs liggende ute. I tillegg legger vi ut kortere tematimer, noen foredragsliknende sekvenser for deg som skal føde og noen rene avspenninger. 
 
NB! Dersom du melder deg på før den første i måneden får du automatisk tilgang tidligere. Melder deg på sent i måneden og ønsker tilgang noe i neste måned også så kan du kontakte oss på post@mamayoga.no for å forlenge kursperioden noe. 
 
Så nå kan du rulle ut yogamatten, treningsmatten eller en lang fillerye og gjøre yoga sammen med oss i ditt eget hjem!
 
Hjertelig vel møtt!