styrket kvinne - avspent mamma
 

GravidYoga Dagtid

Kurs Dag & Tid Starter Timer Yogalærer Pris
Kurs Dag & Tid Starter Timer Yogalærer Pris
Kurs Dag & Tid Starter Timer Yogalærer Pris
GravidYoga Dagtid er timer for deg som er gravid og har anledning til å gjøre yoga på dagen. Timene inneholder både styrkende yogastillinger og yogastillinger for oppmykning og spenningsfrigjøring.
 
Mange gravide opplever at de blir trette og slitne på ettermiddagen og kvelden og da kan det å gjøre yoga på dagen fungere ekstra bra både fordi tidspunktet passer godt, men også fordi det kan gi ekstra overskudd til tiden etter yogatimen.
 
Det å gjøre yoga på dagen gir deg virkelig muligheten til å kjenne på effekten av yoga hele resten av dagen, ettermiddagen og kvelden!
 
Kurset passer for gravide i både 2. og 3. trimester av svangerskapet og du trenger ingen tidligere erfaring med yoga for å delta på dette kurset. 
 
NB! Viktig informasjon høsten 2020: Vi iverksetter strenge smitteverntiltak slik at alle våre deltakere skal føle seg trygge på å komme på kurs hos oss. Alle som deltar på kurs må være friske og symptomfrie. Vi anbefaler deltakere å ha egen yogamatte, men vi har gode smittevernrutiner, så du kan låne hos oss hvis du ikke har selv. Dersom du benytter deg av yogautstyr i lokalet må ta med et rent laken og et rent putevar for å dekke til lånt utstyr. Både for egen sikkerhet, men også av hensyn til andre som skal bruke utstyret etterpå.
 
Sticky-mattene blir rengjort mellom hver bruk og alt utstyr organiseres slik at det brukes av færrest mulig deltakere i løpet av uka. 
 
Antibac er satt ut i vårt lokale og vi anbefaler at du bruker dette når du kommer og når du går pluss etter toalettbesøk. Viktige overflater vil bli vasket/desinfisert flere ganger per dag. Vi oppdaterer oss fortløpende på hvilke smitteverntiltak som kreves og anbefales for yogastudioer, og holder en streng linje for å sikre deg som deltaker best mulig.
 
Den spesielle situasjonen gjør også at vi dessverre ikke kan la deltakere bli i lokalet utover den tiden klassen varer, siden yogalærer må sørge for at lokalet blir vasket og klargjort for neste time. Det er heller ikke mulig å komme tidligere enn 10 minutter før timen starter av samme grunn.
 
Smitteverntiltakene innebærer også et svært nedsatt antall deltakere som kan delta på kurs høsten 2020. Derfor vil det så lenge dette opprettholdes ikke være mulig å ta igjen tapte timer på andre kurs. Går du glipp av flere timer kan du ta kontakt på post@mamayoga.no, så gir vi deg tilgang på online-yoga i en begrenset periode som kompensasjon. Håper på forståelse for at vi må gjøre det litt annerledes en periode.
  
Vi setter innimellom opp GravidYoga Dagtid kurs som vi kaller "Ro & fødsel". Dette kurset er for deg som ønsker å fokusere mest på de rogivende aspektene ved yoga. Her får du virkelig tid til å senke skuldrene og bare fokusere på deg selv og den lille du bærer på i magen! Og husk; når du gjør gode ting for deg selv så gjør du også gode ting for din baby! Du lærer også øvelser som er gunstige både i forhold til oppkjøringen til fødsel og til under selve fødselen.
 
PS! Du kan bli med på kurs som allerede er startet, se listen over igangsatte kurs med ledig kapasitet.  
 
Hjertelig velkommen på kurs ved MamaYoga!