styrket kvinne - avspent mamma
 

GravidYoga Dagtid

Kurs Dag & Tid Starter Timer Yogalærer Pris
Kurs Dag & Tid Starter Timer Yogalærer Pris
Kurs Dag & Tid Starter Timer Yogalærer Pris
GravidYoga Dagtid er timer for deg som er gravid og har anledning til å gjøre yoga på dagen. Timene inneholder både styrkende yogastillinger og yogastillinger for oppmykning og spenningsfrigjøring.
 
Mange gravide opplever at de blir trette og slitne på ettermiddagen og kvelden og da kan det å gjøre yoga på dagen fungere ekstra bra både fordi tidspunktet passer godt, men også fordi det kan gi ekstra overskudd til tiden etter yogatimen.
 
Det å gjøre yoga på dagen gir deg virkelig muligheten til å kjenne på effekten av yoga hele resten av dagen, ettermiddagen og kvelden!
 
Kurset passer for gravide i både 2. og 3. trimester av svangerskapet og du trenger ingen tidligere erfaring med yoga for å delta på dette kurset. 
 
Vi har nå satt opp et GravidYoga Dagtid kurs som vi kaller "Ro & fødsel". Dette kurset er for deg som ønsker å fokusere mest på de rogivende aspektene ved yoga. Her får du virkelig tid til å senke skuldrene og bare fokusere på deg selv og den lille du bærer på i magen! Og husk; når du gjør gode ting for deg selv så gjør du også gode ting for din baby! Du lærer også øvelser som er gunstige både i forhold til oppkjøringen til fødsel og til under selve fødselen.
 
Hjertelig vel møtt!