styrket kvinne - avspent mamma
 

FødselsYoga Helg

Kurs Dag & Tid Starter Timer Yogalærer Pris
Kurs Dag & Tid Starter Timer Yogalærer Pris
Kurs Dag & Tid Starter Timer Yogalærer Pris
NB! FødselYoga Helg arrangeres kun i vårt lokale på Tullinløkka!
 
FødselsYoga Helg er for deg som ikke har anledning eller føler behov for å følge vårt lengre FødselsYoga kurs. Dette er fortsatt et grundig kurs i yoga og fødselsforberedelse. På dette kurset deltar du på kurs en lørdag fra kl. 10.00-14.30. Først deltar kun du på formiddagen og så er partneren din hjertelig velkommen fra kl. 13.00-14.30 til Partnertimen
 
Den gravide lærer øvelser som er gunstige både i forhold til oppkjøringen til fødsel og til selve fødselen og på Partnertimen går vi igjennom hva som skjer under selve fødselen, hvilke mekanismer som er naturlig i gang, og hvordan dere sammen kan gjøre ting som støtter opp om fødselsflyten. Partneren lærer blant annet å støtte fødekvinnen i bruk av en konkret fødselspust, gjennom massasje og gjennom å hjelpe henne inn i spesielt gunstige fødestillinger.
 
For at begge parter skal få virkelig godt utbytte av kurset kan begge parter delta hele lørdagen. Det koster det kr 650 ekstra. Den gravide melder seg som normalt på kurset og så tar dere kontakt med administrasjonen vår på post@mamayoga.no for registrering av partneren. Vi sender da en e-postfaktura på det ekstra beløpet. Det er også mulig for kun den gravide å delta hele lørdagen, inkludert Partnertimen.
 
FødselsYoga Helg arrangeres kun i vårt lokale på Tullinløkka og vi anbefaler at du har med litt mat som du kan spise i lokalet siden vi kun har korte pauser.  
 
Unn dere en lørdag til å forberede dere sammen til fødselen av deres barn!