styrket kvinne - avspent mamma
 

FødselsYoga Intensiv

Kurs Dag & Tid Starter Timer Yogalærer Pris
Kurs Dag & Tid Starter Timer Yogalærer Pris
Kurs Dag & Tid Starter Timer Yogalærer Pris
Det vi hittil har kalt FødselsYoga blir nå til FødselsYoga Intensiv siden vi fra høsten 2019 også setter opp et lengre FødselsYoga kurs.

FødseslYoga Intensiv er kortere enn våre andre gravidyogakurs og er ment å kunne kombineres med andre kurs hos oss slik at du går på to kurs i uken eller du kan velge å la dette være ditt eneste kurs.

Kurset gir deg mulighet til å både lære yogateknikker og tilegne deg kunnskap som kan hjelpe deg under fødsel. Selv om dette er en kortversjon av det lengre FødselsYoga kurset så er vår målsetning at du skal få mest mulig av det samme innholdet bare over litt kortere tid.
 
Du vil også få et temahefte som vi anbefaler sterkt at du og helst også din partner leser flere ganger for å få best mulig utbytte.

Vi har på dette kurset som målsetning å forberede deg både fysisk og mentalt slik at du står sterk i fødselen. Vi har satt sammen yogaprogram med øvelser som forbereder kroppen din på fødsel samtidig som du lærer mange teknikker som er direkte relevant i forhold til selve fødselen.
 
Kurset består av 3 kursganger der i utgangspunktet kun du som gravid deltar og en kursgang der din partner/fødselshjelper kan delta for å lære hvordan han/hun kan assistere deg med fødselsmassasje, gode stillinger og støtte under fødselen. Partnertimen er nyttig og praktisk og inneholder ingen fysisk yoga. Dersom din partner ikke har anledning til å delta så kan du helt fint delta alene på denne kursgangen.
 
NB! Du må melde deg på Partnertimen separat og vil motta en lenke for dette i påmeldingsbekreftelsen når du melder deg på et FødselsYoga kurs.
 
Les mer om innholdet og de alternative tidene for Partnertimen.
 
For at begge parter skal få virkelig godt utbytte av kurset kan dere begge delta hele kurset. Det koster da kr 690 i et tillegg for den ekstra deltakeren. Den gravide melder seg som normalt på kurset og så tar dere kontakt med administrasjonen vår på post@mamayoga.no for registrering av partneren. Vi sender en e-postfaktura på det ekstra beløpet.

Kurset egner seg spesielt for gravide i 3. trimester som ønsker å forberede seg på fødsel i den siste delen av svangerskapet, men den egner seg også godt for de som ønsker å gjøre dette over lengre tid (f.eks. ønsker å gå flere FødselsYoga kurs), er gravid med tvillinger eller ønsker å delta på en gravidyogatime som har fokus på velvære, avspenning og pust også i 2. trimester.
 
FødselsYoga egner seg også godt for gravide med svangerskapsrelaterte bekkenplager og du trenger ingen tidligere erfaring med yoga for å delta på dette kurset.
 
NB! Viktig informasjon høsten 2020: Vi iverksetter strenge smitteverntiltak slik at alle våre deltakere skal føle seg trygge på å komme på kurs hos oss. Alle som deltar på kurs må være friske og symptomfrie. Vi anbefaler deltakere å ha egen yogamatte, men vi har gode smittevernrutiner, så du kan låne hos oss hvis du ikke har selv. Dersom du benytter deg av yogautstyr i lokalet må ta med et rent laken og et rent putevar for å dekke til lånt utstyr. Både for egen sikkerhet, men også av hensyn til andre som skal bruke utstyret etterpå.
 
Sticky-mattene blir rengjort mellom hver bruk og alt utstyr organiseres slik at det brukes av færrest mulig deltakere i løpet av uka. 
 
Antibac er satt ut i vårt lokale og vi anbefaler at du bruker dette når du kommer og når du går pluss etter toalettbesøk. Viktige overflater vil bli vasket/desinfisert flere ganger per dag. Vi oppdaterer oss fortløpende på hvilke smitteverntiltak som kreves og anbefales for yogastudioer, og holder en streng linje for å sikre deg som deltaker best mulig.
 
Den spesielle situasjonen gjør også at vi dessverre ikke kan la deltakere bli i lokalet utover den tiden klassen varer, siden yogalærer må sørge for at lokalet blir vasket og klargjort for neste time. Det er heller ikke mulig å komme tidligere enn 10 minutter før timen starter av samme grunn.
 
Smitteverntiltakene innebærer også et svært nedsatt antall deltakere som kan delta på kurs høsten 2020. Derfor vil det så lenge dette opprettholdes ikke være mulig å ta igjen tapte timer på andre kurs. Går du glipp av flere timer kan du ta kontakt på post@mamayoga.no, så gir vi deg tilgang på FødselsYoga Online i en begrenset periode som kompensasjon. Håper på forståelse for at vi må gjøre det litt annerledes en periode.
 
PS! Du kan bli med på kurs som allerede er startet, se listen over igangsatte kurs med ledig kapasitet.  
 
Hjertelig velkommen på kurs ved MamaYoga!