styrket kvinne - avspent mamma
 

FødselsYoga

Kurs Dag & Tid Starter Timer Yogalærer Pris
FødselsYoga Tors 18:15 - 19:45 23.5.2019 4 Jannicke Wiel 1090,- Gå til påmelding
Kurs Dag & Tid Starter Timer Yogalærer Pris
Kurs Dag & Tid Starter Timer Yogalærer Pris
FødselsYoga Tors 16:30 - 18:00 6.6.2019 4 Teresa Ribu 1090,- Gå til påmelding
FødselsYoga er en yogatime med fødselsfokus. Dette kurset er derfor spesielt viktig for gravide som ønsker å dra direkte nytte av yoga, avspenning og pust under fødselen. Vi har satt sammen yogaprogram med øvelser som forbereder kroppen din på fødsel samtidig som du lærer mange teknikker som er direkte relevant i forhold til selve fødselen. Vi har på dette kurset som målsetning å forberede deg både fysisk og mentalt slik at du står sterk i fødselen.
 
Kurset er kortere enn våre andre yogakurs for gravide og er ment å kunne både kombineres med andre yogakurs hos oss slik at du går på to kurs i uken mot slutten av svangerskapet eller du kan også velge å la dette være ditt eneste kurs helt på slutten. Kurset består av 3 kursganger der i utgangspunktet kun du som gravid deltar og en kursgang der din partner/fødselshjelper kan delta for å lære hvordan han/hun kan assistere deg med fødselsmassasje, gode stillinger og støtte under fødselen. Partnertimen er nyttig og praktisk og inneholder ingen fysisk yoga. Dersom din partner ikke har anledning til å delta så kan du helt fint delta alene på denne Partnertimen. 
 
For at begge parter skal få virkelig godt utbytte av kurset kan begge parter delta hele kurset. Det koster det kr 650 ekstra. Den gravide melder seg som normalt på kurset og så tar dere kontakt med administrasjonen vår på post@mamayoga.no for registrering av partneren. Vi sender da en e-postfaktura på det ekstra beløpet. 
 
NB! Du melder deg på Partnertimen separat og vil motta en lenke for dette i påmeldingsbekreftelsen når du melder deg på et FødselsYoga kurs. Les mer om innholdet og de alternative tidene for Partnertimen. 
 
Vi anbefaler primært at du deltar på dette kurset i tredje trimester, men det er også mulig å delta tidligere dersom det er det som passer best for deg. Kurset er tilpasset de med svangerskapsrelaterte bekkenplager.