styrket kvinne - avspent mamma
 

Partnertime

Kurs Dag & Tid Starter Timer Yogalærer Pris
Kurs Dag & Tid Starter Timer Yogalærer Pris
Kurs Dag & Tid Starter Timer Yogalærer Pris
Siste kurstime på FødselsYoga er normalt Partnertime. For å unngå plassproblemer i lokalet har vi satt opp en del ekstra slike kurstimer, det er nødvendig at en del kursdeltakerne velger alternative datoer. Vi anbefaler å velge en kurstime som er 3-6 uker før din termindato slik at du har god margin til fødsel.
 
Det er viktig at du gir oss beskjed dersom du blir forhindret fra å møte eller ønsker å bytte time.
 
NB! De som er listet ut her er kun de ekstra kursgangene vi har satt opp for å gi deg som deltaker flere alternative datoer å velge mellom! Du får lenke for påmelding på den kursgangen som tilhører ditt konkrete kurs i påmeldingsbekreftelsen du mottar på e-post fra oss.
 
På Partnertimen er fødselshjelper med for å lære hvordan han/hun kan støtte fødekvinnen under fødselen. Fødselshjelperen er den som skal være med under fødselen (partner, venninne, mor eller andre). I løpet av kurskvelden vil vi gjennomgå hvilke hormoner som er aktive under fødsel og hvordan dere kan styrke den naturlige fødselsflyten. Vi kommer også til å gå igjennom nyttige stillinger og bevegelser, avspenningsteknikker og Fødselpusten som fødekvinnen allerede har lært på FødselsYoga kurset. Dette er en veldig praktisk kurskveld der vi vektlegger kommunikasjon mellom den fødende og fødselshjelper og fødselshjelpers rolle under fødselen. Det inngår ingen fysisk yogapraksis på partnerkvelden.
 
Når du skal delta på partnerkveld må du ta med deg en klokke/mobil med tydelig sekundteller. 
 
Partnerkvelden er inkludert i prisen når du melder deg på et FødselsYoga kurs. Det er også anledning å melde seg på kun partnerkvelden, det koster kr 610,- til sammen for deg og din partner. Kontakt oss for påmelding dersom du ikke går på FødselsYoga. 
 
NB! Viktig informasjon i 2021: Vi har strenge smitteverntiltak slik at alle våre deltakere skal føle seg trygge på å komme på kurs hos oss. Alle som deltar på kurs må være friske og symptomfrie. Vi anbefaler deltakere å ha egen yogamatte, men vi har gode smittevernrutiner, så du kan låne hos oss hvis du ikke har selv. Dersom du benytter deg av yogautstyr i lokalet må ta med et rent laken og et rent putevar for å dekke til lånt utstyr. Både for egen sikkerhet, men også av hensyn til andre som skal bruke utstyret etterpå.
 
Sticky-mattene blir rengjort mellom hver bruk og alt utstyr organiseres slik at det brukes av færrest mulig deltakere i løpet av uka. 
 
Antibac er satt ut i vårt lokale og vi anbefaler at du bruker dette når du kommer og når du går pluss etter toalettbesøk. Viktige overflater vil bli vasket/desinfisert flere ganger per dag. Vi oppdaterer oss fortløpende på hvilke smitteverntiltak som kreves og anbefales for yogastudioer, og holder en streng linje for å sikre deg som deltaker best mulig.
 
Den spesielle situasjonen gjør også at vi dessverre ikke kan la deltakere bli i lokalet utover den tiden klassen varer, siden yogalærer må sørge for at lokalet blir vasket og klargjort for neste time. Det er heller ikke mulig å komme tidligere enn 10 minutter før timen starter av samme grunn.
 
Smitteverntiltakene innebærer også et svært nedsatt antall deltakere som kan delta på kurs i 2021. Derfor vil det så lenge dette opprettholdes ikke være mulig å ta igjen tapte timer på andre kurs. Går du glipp av Partnertimen du er påmeldt kan du ta kontakt på post@mamayoga.no, så gir vi deg tilgang på vår online Partnertime i en begrenset periode som kompensasjon. Håper på forståelse for at vi må gjøre det litt annerledes en periode. 
 
PS! Du kan bli med på kurs som allerede er startet, se listen over igangsatte kurs med ledig kapasitet.
  
Hjertelig velkommen på kurs ved MamaYoga!