styrket kvinne - avspent mamma
 

FødselsYoga Online

Kurs Dag & Tid Starter Timer Yogalærer Pris
Kurs Dag & Tid Starter Timer Yogalærer Pris
Kurs Dag & Tid Starter Timer Yogalærer Pris
FødselsYoga Online Desember 2021 Ons 11:00 - 24:00 1.12.2021 31 Diverse yogalærere 550,- Gå til påmelding
FødselsYoga Online første halvdel av Desember 2021 Ons 11:00 - 24:00 1.12.2021 15 Diverse yogalærere 300,- Gå til påmelding
Med MamaYoga Online kan du gjøre yoga hvor du vil, når du vil og så ofte du vil! Vi har også stor variasjon i lengde og temaer på videoene vi har laget slik at du også kan benytte deg av forskjellige videoer ut i fra behov, men også ut i fra tiden du har til rådighet.
 
På FødselsYoga Online har vi et fullverdig FødselsYoga Online kurs liggende som også inneholder en Partnertime. I tillegg har vi lagt ut kortere tematimer, noen foredragsliknende sekvenser for deg som skal føde, en lydfil med FødselsPusten og noen rene avspenninger. Du kan velge å ha FødselsYoga Online i en halv kalendermåned til kr 300 eller en hel kalendermåned til kr 550.
 
Dersom du skal følge hele FødselsYoga Online-kurset på en måned er vår anbefaling at du gjør 2 klasser i uka. I tillegg kan du gjøre noen av de kortere tematimene innimellom. Har du tid til å følge online-kurset over lengre tid, så er det bare en fordel. Dersom du velger kurset som er på en halv måned er vår anbefaling at du setter av 3-4 ganger i uka for å komme igjennom kurset. Dette blir da en intensiv-versjon av FødselsYoga Online-kurset.
 
Benytter du deg av "GravidYoga Online og FødselsYoga Online" til kr 800 får du tilgang på alt som vi legger ut innen alle våre kategorier av gravidyoga. Dette i hele den kalendermåneden som online-kurset gjelder. Vi har lagt ut hele timer med hovedfokus på enten styrke (Gravid Styrke), lett styrke og oppmykning (Gravid Myk) eller kjernen (Gravid Pilates). I har vi lagt ut mini-kurs, kortere tematimer og noen rene avspenninger. I tillegg får du selvsagt tilgang på alt som er fødselsrelatert som ligger under kategorien FødselsYoga.
 
NB! Dersom du melder deg på før den første i måneden får du automatisk tilgang tidligere. Melder deg på sent i måneden og ønsker tilgang noe i neste måned også så kan du kontakte oss på post@mamayoga.no for å forlenge kursperioden noe.
 
Så nå kan du rulle ut yogamatten, treningsmatten eller en lang fillerye og gjøre yoga sammen med oss i ditt eget hjem!
 
Hjertelig vel møtt!