styrket kvinne - avspent mamma
 

FødselsYoga Online

Kurs Dag & Tid Starter Timer Yogalærer Pris
Kurs Dag & Tid Starter Timer Yogalærer Pris
Kurs Dag & Tid Starter Timer Yogalærer Pris
FødselsYoga Online Oktober 2020 Tors 00:00 - 24:00 1.10.2020 31 Instruktør ikke satt 550,- Gå til påmelding
Pakketilbud: GravidYoga & FødselsYoga Online Oktober 2020 Tors 00:00 - 24:00 1.10.2020 31 Instruktør ikke satt 800,- Gå til påmelding
Våren 2020 utvider vi vårt kurstilbud med et helt nytt konsept, nemlig MamaYoga Online. 
 
Vi kommer til å produsere og legge ut stadig nye timer. Kjøper du en online-pakke er det bare å følge med!
 
Du får tilgang på alt vi legger ut i hele kalendermåneden som online-kurset gjelder. Dersom du melder deg på før den første i måneden og ønsker tilgang tidligere eller melder deg på sent i måneden og ønsker tilgang noe i neste måned også så kan du kontakte oss på post@mamayoga.no.
 
Vi har et fullverdig FødselsYoga Online kurs liggende ut. I tillegg legger vi ut kortere tematimer, noen foredragsliknende sekvenser for deg som skal føde og noen rene avspenninger.
 
Benytter du deg av pakketilbudet med både GravidYoga Online og FødselsYoga Online får du tilgang på alt som vi legger ut innen alle våre kategorier av gravidyoga. Dette også i den kalendermåneden som online-kurset gjelder. Vi har lagt ut og legger stadig ut hele timer med hovedfokus på enten styrke (Gravid Styrke), lett styrke og oppmykning (Gravid Myk) eller kjernen (Gravid Pilates). I tillegg legger vi ut mini-kurs, kortere tematimer og noen rene avspenninger. I tillegg får du selvsagt tilgang på alt som er fødselsrelatert som ligger under kategorien FødselsYoga. 
 
Så nå kan du rulle ut yogamatten, treningsmatten eller en lang fillerye og gjøre yoga sammen med oss i ditt eget hjem!
 
Hjertelig vel møtt!