styrket kvinne - avspent mamma
 

FødselsYoga Online

Kurs Dag & Tid Starter Timer Yogalærer Pris
Kurs Dag & Tid Starter Timer Yogalærer Pris
Kurs Dag & Tid Starter Timer Yogalærer Pris
FødselsYoga Online April 2021 Tors 11:00 - 24:00 1.4.2021 30 Instruktør ikke satt 550,- Gå til påmelding
GravidYoga & FødselsYoga Online April 2021 Tors 11:00 - 24:00 1.4.2021 30 Instruktør ikke satt 800,- Gå til påmelding
FødselsYoga Online siste halvdel av april 2021 Fre 11:00 - 24:00 16.4.2021 15 Instruktør ikke satt 300,- Gå til påmelding
Våren 2020 utvidet vi vårt kurstilbud med et helt nytt konsept, nemlig MamaYoga Online. Med MamaYoga Online kan du gjøre yoga hvor du vil, når du vil og så ofte du vil! Vi har også stor variasjon i lengde og temaer på videoene vi har laget slik at du også kan benytte deg av forskjellige videoer ut i fra behov, men også ut i fra tiden du har til rådighet.
 
På FødselsYoga Online har vi et fullverdig FødselsYoga Online kurs liggende som også inneholder en Partnertime. I tillegg har vi lagt ut kortere tematimer, noen foredragsliknende sekvenser for deg som skal føde, en lydfil med FødselsPusten og noen rene avspenninger. Du kan velge å ha FødselsYoga Online i en halv kalendermåned til kr 300 eller en hel kalendermåned til kr 550.
 
Benytter du deg av "Pakketilbud: GravidYoga Online og FødselsYoga Online" til kr 800 får du tilgang på alt som vi legger ut innen alle våre kategorier av gravidyoga. Dette i hele den kalendermåneden som online-kurset gjelder. Vi har lagt ut hele timer med hovedfokus på enten styrke (Gravid Styrke), lett styrke og oppmykning (Gravid Myk) eller kjernen (Gravid Pilates). I har vi lagt ut mini-kurs, kortere tematimer og noen rene avspenninger. I tillegg får du selvsagt tilgang på alt som er fødselsrelatert som ligger under kategorien FødselsYoga. 
 
NB! Dersom du melder deg på før den første i måneden får du automatisk tilgang tidligere. Melder deg på sent i måneden og ønsker tilgang noe i neste måned også så kan du kontakte oss på post@mamayoga.no for å forlenge kursperioden noe.
 
Så nå kan du rulle ut yogamatten, treningsmatten eller en lang fillerye og gjøre yoga sammen med oss i ditt eget hjem!
 
Hjertelig vel møtt!