styrket kvinne - avspent mamma
 

Workshop: Empowering Birth Live

Kurs Dag & Tid Starter Timer Yogalærer Pris
Kurs Dag & Tid Starter Timer Yogalærer Pris
Kurs Dag & Tid Starter Timer Yogalærer Pris
Empowering Birth Live Søn 11:00 - 14:00 7.6.2020 1 Cathinka D. Lunde 450,- Gå til påmelding
Velkommen til en spennende workshop for deg som snart skal føde!

Våren 2020 arrangerer vi denne workshopen live i lukket Facebook-gruppe. Du får invitasjon til gruppen når du har meldt deg på workshopen og har tilgang den i 5 dager etter vi har live-streamet. Vi anbefaler deg til å delta på tidspunktet som er satt opp, men du kan altså også melde deg på selv om du ikke kan på oppsatt tidspunkt og så følge workshopen når det passer deg.
 
Dette er ikke fødselsforberedende kurs i vanlig forstand, men en enestående anledning til å lære hvordan du kan bruke den siste tiden frem mot fødselen slik at du legger til rette for en god fødselsopplevelse.

Gjennom å forberede deg, øker du sjansene for en naturlig fødsel og en god start på ditt nye liv som mamma.
Du vil bl.a lære ulike teknikker for pust og avspenning, hvordan du kan forberede deg mentalt, hva som er lurt å spise og drikke for å gi kroppen god næring, hvilke eteriske oljer du bør bruke for å hjelpe og støtte deg, og hvilke fysiske øvelser du bør gjøre for å klargjøre kroppen din.

Det vil også bli god tid til å stille spørsmål.

Cathinka er jordmor, akupunktør, yogalærer og oljeveileder. Hun har lang erfaring fra både føde og barselavdeling, helsestasjon, privat klinikk og som mamma selv. Nå har hun samlet sin kunnskap fra vestlig, østlig, naturlig medisin og egne erfaringer som jordmor og mamma, i denne spennende og lærerike workshopen.

Du trenger ikke ha noen erfaring med yoga fra tidligere for å ha glede av å delta. Kurset passer både for deg som venter ditt første barn og for deg som har født tidligere.
 
 
NB! Undervisningen er på norsk selv om workshopen har engelsk tittel!