styrket kvinne - avspent mamma
 

Urban Mama Yoga & Pilates

Kurs Dag & Tid Starter Timer Yogalærer Pris
Kurs Dag & Tid Starter Timer Yogalærer Pris
Kurs Dag & Tid Starter Timer Yogalærer Pris
Urban Mama Yoga & Pilates Tors 20:00 - 21:00 26.8.2021 6 Elisabeth Gangnes 1680,- Gå til påmelding
Urban Mama Yoga & Pilates Tors 20:00 - 21:00 14.10.2021 6 Elisabeth Gangnes 1680,- Gå til påmelding
På dette kurset har vi kombinert det beste fra yoga og det beste fra Pilates for deg som har født uansett om du starter på dette kurset kun måneder etter fødsel eller etter mange år!
 
Vi har fokus på yoga tilrettelagt for kvinnekroppen! Vi jobber kraftfullt og spesifikt med kjernemuskulaturen i bekkenbunn, korsrygg, mage og lår samtidig som du får brukt hele kroppen i denne kombi-timen.
Pilatesmetoden er et supert verktøy for å vedlikeholde kjernemuskulaturen både i graviditeten og for å gjenoppbygge magemusklene i tiden etter fødsel, uansett hvor lenge det er siden du har født. Ikke minst for deg som vil styrke kroppen effektivt mellom graviditeter, slik at du gjenfinner kroppens stabilitet, styrke og smidighet og forbereder kroppen på det kommende svangerskapet.
 
Timen inneholder i tillegg til Pilates yogaflyt-sekvenser og styrkende yogastillinger, men også yogastillinger for oppmykning og spenningsfrigjøring.
Hver time avsluttes med en kort avspenning fordi vi vet hvor deilig det er med avspenning etter å ha tatt seg ut fysisk. Da får du hvile og kjenne mykheten, roen og tilstedeværelsen og får landet skikkelig på matta og i deg selv. 
 
NB! Viktig informasjon i 2021: Vi har strenge smitteverntiltak slik at alle våre deltakere skal føle seg trygge på å komme på kurs hos oss. Alle som deltar på kurs må være friske og symptomfrie. Vi anbefaler deltakere å ha egen yogamatte, men vi har gode smittevernrutiner, så du kan låne hos oss hvis du ikke har selv. Dersom du benytter deg av yogautstyr i lokalet må ta med et håndkle for å dekke til lånt utstyr. Både for egen sikkerhet, men også av hensyn til andre som skal bruke utstyret etterpå. Alt utstyr organiseres slik at det brukes av færrest mulig deltakere i løpet av uka.
 
Antibac er satt ut i vårt lokale og vi anbefaler at du bruker dette når du kommer og når du går pluss etter toalettbesøk. Viktige overflater vil bli vasket/desinfisert flere ganger per dag. Vi oppdaterer oss fortløpende på hvilke smitteverntiltak som kreves og anbefales for yogastudioer, og holder en streng linje for å sikre deg som deltaker best mulig.
 
Den spesielle situasjonen gjør også at vi dessverre ikke kan la deltakere bli i lokalet utover den tiden klassen varer, siden yogalærer må sørge for at lokalet blir vasket og klargjort for neste time. Det er heller ikke mulig å komme tidligere enn 10 minutter før timen starter av samme grunn.
 
Smitteverntiltakene innebærer også et svært nedsatt antall deltakere som kan delta på kurs i 2021. Derfor vil det så lenge dette opprettholdes ikke være mulig å ta igjen tapte timer på andre kurs. Går du glipp av flere timer kan du ta kontakt på post@mamayoga.no, så gir vi deg tilgang på Gravid Styrke Online i en begrenset periode som kompensasjon. Håper på forståelse for at vi må gjøre det litt annerledes en periode.
  
Hjertelig velkommen på kurs ved MamaYoga!