styrket kvinne - avspent mamma
 

Urban Mama Yoga & Pilates

Kurs Dag & Tid Starter Timer Yogalærer Pris
Kurs Dag & Tid Starter Timer Yogalærer Pris
Kurs Dag & Tid Starter Timer Yogalærer Pris
Urban Mama Yoga & Pilates Tors 20:00 - 21:00 26.8.2021 6 Elisabeth Gangnes 1680,- Gå til påmelding
På dette kurset har vi kombinert det beste fra yoga og det beste fra Pilates for deg som har født uansett om du starter på dette kurset kun måneder etter fødsel eller etter mange år!
 
Vi har fokus på yoga tilrettelagt for kvinnekroppen! Vi jobber kraftfullt og spesifikt med kjernemuskulaturen i bekkenbunn, korsrygg, mage og lår samtidig som du får brukt hele kroppen i denne kombi-timen.
Pilatesmetoden er et supert verktøy for å vedlikeholde kjernemuskulaturen både i graviditeten og for å gjenoppbygge magemusklene i tiden etter fødsel, uansett hvor lenge det er siden du har født. Ikke minst for deg som vil styrke kroppen effektivt mellom graviditeter, slik at du gjenfinner kroppens stabilitet, styrke og smidighet og forbereder kroppen på det kommende svangerskapet.
 
Timen inneholder i tillegg til Pilates yogaflyt-sekvenser og styrkende yogastillinger, men også yogastillinger for oppmykning og spenningsfrigjøring.
Hver time avsluttes med en kort avspenning fordi vi vet hvor deilig det er med avspenning etter å ha tatt seg ut fysisk. Da får du hvile og kjenne mykheten, roen og tilstedeværelsen og får landet skikkelig på matta og i deg selv. 
 
Hjertelig vel møtt!