styrket kvinne - avspent mamma
 

Workshops: Styrking av kjernen med Hypopressiv trening

Kurs Dag & Tid Starter Timer Yogalærer Pris
Kurs Dag & Tid Starter Timer Yogalærer Pris
Kurs Dag & Tid Starter Timer Yogalærer Pris
MamaYoga inviterer til flere spennende workshops for deg som ønsker å sette fokus på å styrke kjernen. 
 
Workshopene er i Hypopressiv trening/Low Pressure Fitness, som er en spesifikk teknikk for å rehabilitere og styrke kjernen og bekkenbunnen. Fredag 20. mars holder vi workshop i Steg 1 og dato for workshop i Steg 2 kommer snart.
 
Siden teknikken motvirker økt trykk i kjernen, er den spesielt bra for å behandle utfordringer etter fødsel som inkontinens, ustabilitet og smerte i bekken og rygg, delte magemuskler (diastase) samt underlivsprolaps/fremfall. Den er også gunstig for idrettsutøvere og andre som trener mye styrke og driver med høyintensitetstrening, da den kan forebygge og behandle skader i kjernemuskulaturen som slike aktiviteter kan medføre. Hypopressiv trening/Low Pressure Fitness brukes med stor suksess i stadig flere land, og er en treningsform som er skånsom, trygg og effektiv.
 
 
 
Workshopen i Steg 1 er en introduksjon i denne teknikken. Du vil lære bakgrunnen for den og hvordan den fungerer. Du vil lære en pusteteknikk og 4 av de 10 stillingene i den grunnleggende serien. Dette gjør at du kan begynne å trene hjemme på egenhånd og teste hvordan hypopressiv trening fungerer over tid.
 
Workshopen i Steg 2 bygger videre og du lærer hvordan jobbe dypere med teknikken pluss du lærer nye stillinger som du kan utvide med når du jobber hjemme. 
 
 
 
 
Sadie som holder workshopene, er den første og eneste sertifiserte Low Pressure Fitness treneren i Norge, og jobber hardt for å spre god informasjon om forebygging og behandling av fødsels- og belastningsskader. Siden hun begynte å trene opp andre i hypopressiv trening har hun hjulpet hundrevis av kvinner til å finne tilbake til en sterk og stabil kropp som de trodde de hadde mistet for alltid.
 
Workshopene passer for alle. Både for deg som opplever at du har små eller store utfordringer etter fødsel, og for deg som vil lære en teknikk som spesifikt øker styrken og stabiliteten i kjernen.
 
Hjertelig vel møtt!