styrket kvinne - avspent mamma
 

Workshop: Styrking av kjernen med Hypopressiv trening

Kurs Dag & Tid Starter Timer Yogalærer Pris
Kurs Dag & Tid Starter Timer Yogalærer Pris
Kurs Dag & Tid Starter Timer Yogalærer Pris
Styrking av kjernen med Hypopressiv trening Tors 18:30 - 21:30 5.12.2019 3 Sadie Lawler 795,- Gå til påmelding
Torsdag 5. desember inviterer MamaYoga til en spennende workshop for kvinner som har født!
 
Denne dagen holder vi workshop i Hypopressiv trening/Low Pressure Fitness, som er en spesifikk teknikk for å rehabilitere og styrke kjernen og bekkenbunnen.
 
Siden teknikken motvirker økt trykk i kjernen, er den spesielt bra for å behandle utfordringer etter fødsel som inkontinens, ustabilitet og smerte i bekken og rygg, delte magemuskler (diastase) samt underlivsprolaps/fremfall. Den er også gunstig for idrettsutøvere og andre som trener mye styrke og driver med høyintensitetstrening, da den kan forebygge og behandle skader i kjernemuskulaturen som slike aktiviteter kan medføre. Hypopressiv trening/Low Pressure Fitness brukes med stor suksess i stadig flere land, og er en treningsform som er skånsom, trygg og effektiv.
 
 
 
Workshopen er en introduksjon i denne teknikken. Du vil lære bakgrunnen for den og hvordan den fungerer. Du vil lære en pusteteknikk og 4 av de 10 stillingene i den grunnleggende serien. Dette gjør at du kan begynne å trene hjemme på egenhånd og teste hvordan hypopressiv trening fungerer over tid.
 
 
 
 
Sadie som holder workshopen, er den første og eneste sertifiserte Low Pressure Fitness treneren i Norge, og jobber hardt for å spre god informasjon om forebygging og behandling av fødsels- og belastningsskader. Siden hun begynte å trene opp andre i hypopressiv trening har hun hjulpet hundrevis av kvinner til å finne tilbake til en sterk og stabil kropp som de trodde de hadde mistet for alltid.
 
Workshopen passer for alle. Både for deg som opplever at du har små eller store utfordringer etter fødsel, og for deg som vil lære en teknikk som spesifikt øker styrken og stabiliteten i kjernen.
 
Hjertelig vel møtt!